Ekbacken/Duvbopark

Duvbopark

Om du har behov av stöd och omvårdnad dygnet runt finns vi för att ge dig den omsorg, omvårdnad och service du behöver. Duvbopark drivs av Sundbybergs stad.

Hos oss arbetar undersköterskor, sjuksköterskor, arbetsterapeut och sjukgymnast i team för att hjälpa dig med det du behöver för att känna dig trygg och ha en meningsfull vardag.

Vi vill skapa ett aktivt boende för äldre och har därför en aktivitetsledare anställd som hjälper till att skapa meningsfulla aktiviteter. Varje vecka erbjuder vi bland annat bingo, frågesport, sittgymnastik och bowling. Varje våningsplan har en stor inglasad terrass. Vi har även tillgång till en gemensam trädgård, där vi till exempel firar midsommar.

På entréplanet i hus F finns en liten restaurang med kiosk samt ”Ekens hjärta” som är en öppen verksamhet för alla som bor på Duvbopark. Där finns även en liten biblioteksavdelning. Nära huvudentrén finns en större samlingssal för gemensamma aktiviteter. Den kan även bokas av de boende för sammankomster av olika slag.

Verksamheten är certifierad enligt ISO 9001:2008.

Läs månadsbrev från DuvboparkPDF

Senast uppdaterad 5 juni 2018