Flicka som spelar cello och ser koncentrerad ut och pojke som dansar och ser glad ut.

Halvterminskurser

Vill du testa något nytt utan att behöva binda upp dig under en hel termin? Eller blev det för sent för anmälan till terminskursen? Välkommen till våra halvterminskurser!

Kurserna består av 6 lektioner och börjar på våren i vecka 11 och på hösten i vecka 42.

Musiklek

Kursen vänder sig till barn mellan 4 och 6 år som är nyfikna på musik och som i lekfulla former vill prova att spela olika instrument, sjunga och dansa!

Vi spelar piano, ukulele, olika rytminstrument, djembe och trumset. Vi sjunger tillsammans, med mikrofon och får också en introduktion till stråkinstrument.

Deltagarna får upptäcka och prova på många olika musikgenrer för att skapa, vidga och fördjupa sitt musikintresse. Viktiga ingredienser är lek, lust och rörelse. En kreativ, lustfylld och inspirerande introduktion till Kulturskolans verksamhet!

Ålder: 4–6 år
Nivå: Nybörjare

Dans

Dans är så mycket mer än att träna steg! Hos oss kan du hitta dansglädje tillsammans med andra och lära dig att uttrycka dig med kroppen.

Vårterminen 2024 finns halvterminskurser i dansmix, streetdance, dancejam, commercial jazz, barndans och balett.

Läs mer om våra danskurser här

Musik

Genom musiken har vi tillgång till ett universellt språk som öppnar världar vi annars inte skulle förstå. Lär dig spela ett instrument, utveckla din sång och hitta glädje i musiken tillsammans med andra!

Vårterminen 2024 finns halvterminskurser i cello, fiol och körsång.

Välj bland kurser på olika nivåer.

Läs mer om våra musikkurser här.

Senast uppdaterad 6 mars 2024