Dansare

Aktivitetshuset Milot

Den före detta militäranläggningen i Ursvik rymmer stora lokaler för både sport och kulturaktiviteter. Här finns en hall för bollsporter som innebandy, handboll och basket samt salar med mjuka mattor för exempelvis kampsport, cirkusskola och teaterföreställningar. I huset finns också en av Sveriges största hallar för parkourträning inomhus.

Anläggningen ligger i direkt anslutning till Ursviks stora motionsområde med spår för löpning, skidor och cykling. Framför huset finns en aktivitetsyta med olika aktiviteter, bland annat en pumptrack för cykel, inlines eller skateboard.

Milot efter skolan

För dig mellan 10–17 år erbjuds också gratis aktiviteter på Milot efter skolan. Till exempel parkour, cirkus, basket, spel och kampsport. På Fritidsundbybergs Instagram Länk till annan webbplats. och Tiktok Länk till annan webbplats. finns mer information om efter skolan på Milot.

Vill du boka lokal i Milot?

Skicka en förfrågan till boka.idrott@sundbyberg.se.

Önskemål och förslag

Har du tips, önskemål eller förslag på aktiviteter eller verksamheter du skulle vilja se i Milot? Skriv till kulturochfritidsnamnden@sundbyberg.se

Senast uppdaterad 24 januari 2023