Semestervikarie inom äldreomsorgen

Är du intresserad av ett ett viktigt och meningsfullt sommarjobb i Sundbybergs stad?

Äldreomsorgen erbjuder trygga anställningar och stora utbildningsmöjligheter om du vill fylla på, bredda eller fördjupa din kompetens. Jämfört med många andra branscher har äldreomsorgen bra kollektivavtal, struktur, villkor och förutsättningar. Branschen kan erbjuda mycket till engagerade medarbetare som vill utvecklas i olika roller. Vi erbjuder nya medarbetare introduktion på arbetsplatsen och HLR-utbildning.

Äldreomsorgen är sedan 2012 ISO certifierade enligt standarden ISO 9001:2015, som innebär att vi arbetar aktivt med kvalitetsutveckling i våra verksamheter. Inom äldreomsorgen ansvarar vi för omsorgen om äldre och arbetar för ett gemensamt mål att ge bästa tänkbara service och omsorg till medborgarna i Sundbyberg.

Jobbet i äldreomsorgen är att möta olika typer av situationer, behov och framför allt omsorgstagare. Det blir aldrig enformigt - du får vara med om så mycket.

Vi söker nu semestervikarier inom äldreomsorgen, som ska vikariera under semesterperioderna sommaren 2024.

Vi söker dig som:

  • Har goda kunskaper i svenska språket (tal och skrift)
  • Har god datorkunskap/datorvana
  • Meriterande med tidigare erfarenhet inom äldreomsorg
  • Meriterande om du är legitimerad undersköterska

Ansökan

Hantering av personuppgifter

Sundbybergs stad hanterar dina personuppgifter i syfte att hantera din arbetsansökan inom äldreomsorgen. Sektorn för välfärd och omsorg sparar uppgifterna i två år enligt äldrenämndens dokumenthanteringsplan. Läs mer om hur Sundbybergs stad hanterar personuppgifter.

Senast uppdaterad 13 februari 2024