Vad vi som arbetsgivare erbjuder dig

Vi vill ge dig som medarbetare goda förutsättningar att göra ett bra jobb, trivas på jobbet och må bra. Arbetsprestation och hälsa går hand i hand.

Friskvårdsbidrag

Som medarbetare får du ett friskvårdsbidrag på 3000 kronor per år. Våra medarbetare kan välja mellan tusentals friskvårdsaktiviteter via sin hälsoportal på internet. I hälsoportalen får de tillgång till landets bästa friskvårdsleverantörer inom motion, avslappning, kostprogram med mera.

Årskort på simhallen

Våra medarbetare har möjlighet att köpa årskort på Sundbybergs simhall till rabatterat pris för endast 1 000 kronor per år, värde 2 000 kronor.

Extra ledighet

Merparten av våra tillsvidareanställda medarbetare har möjlighet att byta ut sitt semesterdagstillägg mot 5-6 dagars extra ledighet per år.

Sundbybergs kommunanställdas Idrottsförening (SKIF) 

Som anställd blir du medlem i SKIF. Arbetsgivaren står för medlemsavgiften. SKIF har ett gym i stadshuset och anordnar olika aktiviteter under hela året, till exempel  innebandy, kajakpaddling, bowling, curling, och körsång.

Konstförening

BLADORAM är en konstförening för medarbetare i Sundbybergs stad. Föreningen vill väcka och stimulera intresset för konst och kultur bland stadens anställda. Medlemsavgiften är 400 kronor per år. Föreningen arrangerar konstutlottning och guidade visningar på konstutställningar.

Senast uppdaterad 6 april 2023