Kulturcentrum

Här pågår det olika kreativa verksamheter för fullt! Kulturskolan undervisar i dans, musik, teater, bild, form och konst. Besök vårt galleri där unga konstnärer ställer ut eller se ett scenuppträdande/ föreställning. Vi hyr även ut lokalerna till möten och konferenser.

Kulturcentrum våren 2020 och Corona

De allra flesta verksamheterna som vanligtvis bedrivs i våra lokaler är fortfarande igång. Vi anpassar antal besökare efter lokalernas storlek och stora evenemang är inställda. Observera att de barn som ska på aktiviteter när vi har stängt blir insläppta vid dörren av sina pedagoger.
Välkomna!
Information om Kulturskolan

Teater och kulturprogram för barn och vuxna.

I Kulturcentrums foajé är det föreställning varannan torsdag. Det är ett varierat kulturprogram med allt från musikföreställningar till allsång. 

Kulturgarantin innebär att Sundbybergs förskolor och skolor har möjlighet att se teater och dansföreställningar. Läs mer om kulturgarantin.

Några gånger varje termin är det barnteater även på lördagar då alla är välkomna. Vid dessa tillfällen är det ofta även Skapande Lördag på Galleri Ung och prova på barndans på Dansstudion.

Du hittar aktuellt program för barnteater och torsdagsprogram och annat i evenemangskalendern.

I stadens kulturkalenderPDF kan du ta del av allt som händer den kommande terminen.

Galleri UNG

Galleri UNG är ett galleri där unga mellan 0 och 25 år har möjlighet att ställa ut sin konst. Läs mer om Galleri UNG.

Kulturskolan
Här pågår det skapande verksamhet för fullt! Kulturskolan undervisar i dans, musik, teater, bild, form och konst. Läs mer

Lokaluthyrning

Kulturcentrum har lokaler till uthyrning för konferenser och möten.
Läs mer om att hyra lokaler.
Skicka en bokningsförfråganlänk till annan webbplats

HBTQ-certifiering

Kultur- och fritidsförvaltningen är HBTQ-certifierad. Läs mer.

Senast uppdaterad 26 juni 2020