Lokaler på Allaktivitetshuset

På Allaktivitetshuset kan föreningar hyra lokaler för dans, konserter, föreläsningar, teater, och möten. Det finns även möjlighet att hyra kontorslokaler för både kortare och längre perioder.

Bokning

Det går att boka både fasta tider för aktiviteter under en längre period och enskilda strötider. Privatpersoner kan inte hyra Allaktivitetshuset för privata tillställningar.

Bokning av enskilda tider

Kolla först om de tider som du vill hyra lokal för är lediga. Fyll sedan i vår bokningsblankett och e-posta den till allaktivitetshuset@sundbyberg.se. Du kan även lämna in den i receptionen på Allaktivitetshuset eller posta den till oss på följande adress:

Allaktivitetshuset
Sturegatan 10
172 32 Sundbyberg

Här kan du se när det finns lediga tider. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Bokningsblankett för lokaler i Allaktivitetshuset Word, 20.2 kB, öppnas i nytt fönster.

Bokning av fasta tider

Fördelning av tider för våren sker i slutet av oktober och fördelningen av tider till hösten sker i slutet på mars. Om du är befintlig kund med fasta tider kommer du få ett utskick med ansökningshandlingar inför nästa termins ansökan.

Om du vill ansöka om fasta tider för första gången gör du detta genom att kontakta oss via telefon 08-706 83 03. Du kan också fylla i bokningsblanketten och e-posta den till allaktivitetshuset@sundbyberg.se. Om du vill kan du även lämna in den i receptionen på Allaktivitetshuset eller posta den till oss på följande adress:

Allaktivitetshuset
Sturegatan 10
172 32 Sundbyberg

Kostnad och fördelning av tider

Läs om våra regler och avgifter för hyra av lokaler.
Öppnas i nytt fönster.

Tider i Allaktivitetshuset fördelas efter de fördelningsprinciper och riktlinjer som sektorn för kultur och fritid har tagit fram.

Fördelningsprinciper och riktlinjer för Allaktivitetshuset Pdf, 249.6 kB, öppnas i nytt fönster.

Lokaler i Allaktivitetshuset

Förutom lokalerna som listas nedan finns en cafédisk att hyra i anslutning till arrangemang. Det finns även fyra grupprum i varierande storlek med plats upp till tre personer per rum.

Konferens 1

Ordinarie max antal personer: 12
Mötesrum med smartboard, whiteboard och ljudanläggning. Videoteknik för att hålla distansmöten går att låna vid förfrågan.

​Konferens 2

​Ordinarie max antal personer: 18 Mötesrum även lämpligt för konst- och fotoutställningar. Ljud-anläggning, projektor och white-board finns. Videoteknik för att hålla distansmöten går att låna vid förfrågan.

Stora salen

Ordinarie max antal personer: 150
Konsert-, teater-, dans- och konferenssal med projektor, ljudanläggning, scen (6 mobila scendelar 1x2m), dansmatta, dansspeglar och scenljus. Videoteknik för att hålla distansmöten går att låna vid förfrågan.

Kontorsplats 

Ordinarie antal platser: 10
I hyran ingår skrivbord, kontorsstol, hurts, bokhylla, nyckelbricka samt tillgång till samtalsrum.

Lilla salen

Ordinarie max antal personer: 100. Festlokal med fullt utrustat kök och porslin. Scen (4,5x2m), ljudanläggning och projektor finns. Filmvisning för upp till 25 personer.

Skapande verkstan

​Ordinarie max antal personer: 10 Rum för skapande verksamhet. Diverse verktyg för skapande verksamhet finns.

Pelarsalen

Ordinarie max antal personer: 100 Dans-, konsert- och konferenssal med ljudanläggning, speglar och projektor. Videoteknik för att hålla distansmöten går att låna vid förfrågan.

Senast uppdaterad 30 juni 2022