Allaktivitetshuset på Sturegatan 10

Allaktivitetshuset

Allaktivitetshuset är möjligheternas hus. Mitt i centrala Sundbyberg kan föreningar hyra lokaler i olika storlek för kulturevenemang, möten, kurser eller fest.

Boka och hyra lokaler i Allaktivitetshuset

Behöver du repetera en teaterföreställning, träna dans eller öva körsång? Eller är det dags för föreningens årsmöte? Allaktivitetshusets lokaler lämpar sig för många olika aktiviteter och tillställningar. Möbleringen kan väljas efter behov och teknisk utrustning finns på plats. Lokala föreningar kan också hyra kontorsplats.

Läs mer om att boka lokaler i Allaktivitetshuset.

Här kan du se dagens lokalbokningar i Allaktivitetshuset. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Tillgänglighet

  • Entrédörr öppnas automatiskt
  • Lokalen ligger i markplan
  • Handikappanpassad toalett
  • Hörselslinga
  • Hiss

Bakom huset finns ett fåtal parkeringsplatser, men ingen handikapparkering.

Café

I anslutning till lokalerna på andra våningen finns ett café som håller öppet för allmänheten. Här kan du beställa kaffe och mat till möten och arrangemang, även utanför de ordinarie öppettiderna. Caféet är tillsvidare stängt.

HBTQ-certifiering

Sektorn för kultur och fritid i Sundbyberg är HBTQ-certifierad.
Läs mer om vår HBTQ-certifiering här Länk till annan webbplats..

En lång historia

Byggnaden uppfördes på 1930-talet i en blandning av 20-talsklassicism och funktionalism. Arkitekter var Eskil Sundahl och Artur von Schmalensee. Huset var en del av Folkets hus och benämndes “Nya Folkets Hus”. Nuvarande Folkets hus (Gamla Folkets Hus) ligger kvar på samma tomt. Sedan 2013 driver Sundbybergs stad verksamheten och hyr ut lokaler till föreningar för att bidra till en kulturell och social mötesplats för Sundbybergs invånare.

Senast uppdaterad 12 september 2022