För dig som känner någon som utsätts för våld

Är du orolig för att någon du känner eller bor granne med utsätts för våld? Har någon berättat för dig om hot och kränkningar i sitt hem?

Om du är orolig för att någon du känner upplever hot och våld eller använder våld, kan du ringa till mottagningen eller Relationsvåldsteamet för att få råd och stöd om vad du kan göra.

Om det gäller oro för barn eller unga bör du vända dig till socialtjänstens mottagning för barn och ungdom, läs mer här: Oro för barn och unga Länk till annan webbplats..

För dig som arbetsgivare

Våld i nära relationer är ett stort samhällsproblem som bland
annat märks genom hög sjukfrånvaro och svårigheter att
prestera på jobbet. Vet du hur dina anställda har det hemma?
Är det ditt ansvar? Rätt kunskap och rutiner på arbetsplatsen
kan göra livsavgörande skillnad.

Webbinarium

Du som arbetsgivare är välkommen till ett webbinarium om våld i nära relationer och vad du kan göra för att upptäcka våld hos dina medarbetare och stötta de som är utsatta. Vi har bjudit in Arbetsförmedlingen som har utvecklat ett arbetssätt för att uppmärksamma våld i nära relation hos sina anställda. Du kommer också få kunskap om var hjälp och mer information finns att få, tips på material att använda i det systematiska arbetsmiljöarbetet och möjlighet att ställa frågor.

Tid: Onsdagen den 4 maj kl. 15.30-16.30
Plats: Livehändelse på Teams
Inbjudan affisch som pdf Pdf, 549.7 kB.

Anmäl dig här nedan

Hantering av personuppgifter

Sektorn för välfärd och omsorg samlar in personuppgifter via formuläret för att kunna administrera deltagandet på våra kurser. Uppgifterna kommer endast att behandlas av oss som arbetar i Sundbybergs stad. Vi sparar dina uppgifter tills dess att eventet är avslutat, sedan raderar vi de uppgifter du lämnat i formuläret.

Läs mer om hur Sundbybergs stad hanterar dina personuppgifter.

Senast uppdaterad 21 april 2022