För dig som använder våld

Har du svårt att kontrollera din ilska? Blir du lätt svartsjuk och kontrollerande? Har du varit nära att använda våld mot någon närstående? Har du knuffat, slagit eller på annat sätt skadat någon i din närhet? Är du rädd att du ska gå över gränsen? Är du orolig för hur dina barn upplever dig när du blir arg?

Du är inte ensam - det finns hjälp! Vi lyssnar på dig och ger dig det stöd du behöver. Du kan alltid vara anonym när du ringer.

Relationsvåldsteamet

Du kan vända dig till oss på relationsvåldsteamet för att få stöd.  Vi hjälper dig att förstå dig själv bättre och hitta alternativ till våldshandlingar. Kontakten med relationsvåldsteamet är kostnadsfri, vi för inga journaler och arbetar utifrån sekretesslagen. 

"Välj att sluta" - insats för dig som använder våld

Sundbybergs stad deltar i en insats, "Välj att sluta", som arrangeras av Operation Kvinnofrid tillsammans med Länsstyrelsen, Polisen och länets övriga kommuner. På "Välj att sluta"länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster kan du läsa mer om vilken hjälp som finns att få samt ta del av en film med fokus på att det går att förändra ett våldsamt beteende.

Senast uppdaterad 27 juni 2018