Ungdomsmottagningspersonal2019

Personal

Ungdomsmottagningen

Med anledning av Coronaviruset

Alla drop-in mottagningar är tillsvidare inställda.

Ungdomsmottagningen följer Folkhälsomyndighetens bedömning när det gäller smittspridning av Coronaviruset (covid-19).

För att undvika smittspridning vill vi att du avvaktar med att besöka oss om du har symtom på förkylning eller influensa.

Du är välkommen att boka en tid via telefon 08-706 81 44.

Vi erbjuder även bokade besök över webb och telefon till kuratorer och barnmorskor.

Till oss är du välkommen från 12 års ålder till den dag du fyller 23 år. Alla besök på ungdomsmottagningen är gratis och alla som arbetar här har tystnadsplikt. Du behöver inte veta vem du ska boka möte med när du kommer eller ringer till ungdomsmottagningen, det får du hjälp med av den som tar emot dig. Ring, kom förbi eller gå in på www.umo.selänk till annan webbplats om du vill boka en tid.

Här kan du få hjälp med frågor/funderingar som rör till exempel kropps- och pubertetsutveckling, underlivsbesvär, flytningar, menstruation, förhud, testiklar, utlösning, Missbruk och beroendelänk till annan webbplats, sexualitet, graviditet, könssjukdomar, kondomer och andra preventivmedel. Du kan även få hjälp med ”dagen-efter-piller”, att göra ett graviditetstest, testa dig för könssjukdomar, och/eller göra en undersökning.

Du kan även prata om din hemsituation, relationer, nedstämdhet, oro, övergrepp, sexualitet, könsidentitet med mera. Om du har varit med om något jobbigt i livet eller kanske är mitt uppe i något oroande och svårhanterligt, då kan vi hjälpa till att sortera bland tankar och känslor, och ge tips och råd om hur du kan få en bättre tillvaro.

Välkommen!

Tillgänglighet

Handikapparkering: I direkt anslutning till ingången i huset OBS! Just nu pågår ett större arbete utanför entrén vilket kan innebära att tillgängligheten är nedsatt.

Entrédörr: Automatisk dörröppnare finns i entrén till huset. Elektronisk dörröppnare in till mottagningen.

Lokal: Plan 9

Hiss: Ja

Toalett: Handikappanpassad toalett finns.

Hörselslinga: Nej

Övrig information: Låga trösklar i lokalen

Senast uppdaterad 13 januari 2021