Ungdomsmottagningspersonal2019

Personal

Ungdomsmottagningen

Ny adress!

Vi är nu inflyttade på Ekensbergsvägen 134, plan 11.

Det är fortfarande inte helt färdigbyggt i fastigheten och på mottagningen, men vi hoppas att ni ska trivas när ni besöker ändå. Vi vill förvarna om att det endast finns en hiss just nu och att det kan bli lite väntetid.

Med anledning av Coronaviruset

Alla drop-in mottagningar är tillsvidare inställda.

Ungdomsmottagningen följer Folkhälsomyndighetens bedömning när det gäller smittspridning av Coronaviruset (covid-19).

För att undvika smittspridning vill vi att du avvaktar med att besöka oss om du har symtom på förkylning eller influensa.

Du är välkommen att boka en tid via telefon 08-12340755 eller 1177.se.

Vi erbjuder bokade besök över webb och telefon till kuratorer tills vidare.

Välkommen!

Till oss är du välkommen från 12 års ålder till den dag du fyller 23 år. Alla besök på ungdomsmottagningen är gratis och alla som arbetar här har tystnadsplikt. Du behöver inte veta vem du ska boka möte med när du kommer eller ringer till ungdomsmottagningen, det får du hjälp med av den som tar emot dig. Ring, kom förbi eller gå in på www.umo.se Länk till annan webbplats. om du vill boka en tid.

Här kan du få hjälp med frågor/funderingar som rör till exempel kropps- och pubertetsutveckling, underlivsbesvär, flytningar, menstruation, förhud, testiklar, utlösning, Missbruk och beroende Länk till annan webbplats., sexualitet, graviditet, könssjukdomar, kondomer och andra preventivmedel. Du kan även få hjälp med ”dagen-efter-piller”, att göra ett graviditetstest, testa dig för könssjukdomar, och/eller göra en undersökning.

Du kan även prata om din hemsituation, relationer, nedstämdhet, oro, övergrepp, sexualitet, könsidentitet med mera. Om du har varit med om något jobbigt i livet eller kanske är mitt uppe i något oroande och svårhanterligt, då kan vi hjälpa till att sortera bland tankar och känslor, och ge tips och råd om hur du kan få en bättre tillvaro.

Välkommen!

Tillgänglighet

Handikapparkering: I direkt anslutning till ingången i huset OBS! Just nu har vi en temporär ingång.

Entrédörr: Automatisk dörröppnare finns i entrén till huset. Elektronisk dörröppnare in till mottagningen.

Lokal: Plan 11

Hiss: Ja (Om än under ombyggnad)

Toalett: Handikappanpassad toalett finns.

Hörselslinga: Nej

Övrig information: Låga trösklar i lokalen

Senast uppdaterad 6 augusti 2021