Älskade förbannade tonåring

Din tonåring samtalar inte längre med dig, hjälper inte till hemma, bråkar med syskon, bråkar med dig, vill bara vara med sina vänner...

Känner du igen dig? Då kan Älskade förbannade tonåring vara något för dig. Föräldragruppen riktar sig till alla föräldrar med barn mellan 12 och 18 år, alltså inte bara till de som upplever att de har problem. Under tonårstiden är föräldrarna viktigare än någonsin och det kan vara bra att få dela tankar, funderingar och erfarenheter med andra föräldrar.

Älskade förbannade tonåring tar upp en rad vardagssituationer som du som tonårsförälder kan känna igen. Föräldragruppen leds av två pedagoger med utbildning i programmet. Vid varje träff berörs olika teman upp såsom kommunikation, skola och internet. Du som förälder får även ta del av verktyg som kan förbättra kommunikationen med din tonåring samt hur du kan öva ditt barn att till exempel stå emot grupptryck.

Välkommen att anmäla dej till gruppen som startar den 19 april

För mer information och anmälan kontakta foralder@sundbyberg.se. Du kan också anmäla dig direkt här nedan!

Personuppgiftslagen

För Sundbybergs stad gäller bestämmelserna i Personuppgiftslagen (1998:204). Därför bör du veta hur social- och arbetsmarknadsnämnden behandlar dina personuppgifter.

Uppgifter som du lämnar i denna anmälan behandlar social- och arbetsmarknadsnämnden i syfte att registrera och administrera din anmälan. Genom att skicka in din anmälan medger du att informationen i din anmälan får sparas och och användas för att kontakta dig samt användas vid sammansättning av föräldragrupper.


Senast uppdaterad 20 februari 2018