Älskade förbannade tonåring

Din tonåring samtalar inte längre med dig, hjälper inte till hemma, bråkar med syskon, bråkar med dig, vill bara vara med sina vänner...

Känner du igen dig? Då kan Älskade förbannade tonåring vara något för dig. Föräldragruppen riktar sig till alla föräldrar med barn mellan 12 och 18 år, alltså inte bara till de som upplever att de har problem. Under tonårstiden är föräldrarna viktigare än någonsin och det kan vara bra att få dela tankar, funderingar och erfarenheter med andra föräldrar.

Älskade förbannade tonåring tar upp en rad vardagssituationer som du som tonårsförälder kan känna igen. Föräldragruppen leds av två pedagoger med utbildning i programmet. Vid varje träff berörs olika teman upp såsom kommunikation, skola och internet. Du som förälder får även ta del av verktyg som kan förbättra kommunikationen med din tonåring samt hur du kan öva ditt barn att till exempel stå emot grupptryck.

Välkommen att skicka in intresseanmälan till våren 2019 . Ny grupp startar i mars 2019. Du kan anmäla dig direkt här nedan.
För mer information kontakta föräldrastödssamordnaren på carina.basen@sundbyberg.se

Hantering av personuppgifter

Social- och arbetsmarknadsförvaltningen samlar in personuppgifter via formuläret för att kunna administrera deltagandet på våra föräldrakurser. Uppgifterna kommer endast att behandlas av oss som arbetar i Sundbybergs stad. Vi sparar dina uppgifter tills dess att kursen avslutats, sedan raderar vi de uppgifter du lämnat i formuläret.

Läs mer om hur Sundbybergs stad hanterar dina personuppgifter.


Senast uppdaterad 29 november 2018