Alla barn i centrum (ABC)

På ABC tar vi del av varandras erfarenheter och aktuell forskning. Det blir lärdomar och insikter vi sedan tar med oss och praktiserar hemma mellan träffarna. ABC riktar sig till alla föräldrar som är folkbokförda i Sundbyberg och har barn mellan 3 och 12 år.

Tillsammans med andra föräldrar och två gruppledare diskuteras frågor kring föräldraskap. På träffarna tar vi del av både varandras erfarenheter och aktuell forskning. Det kan handla om hur föräldrar kan stärka sitt barns självkänsla, hur man kan arbeta för att få mer positiva relationer i familjen och hur konflikter kan förebyggas. Informationen och diskussion varvas med övningar och filmer.

ABC består av fyra gruppträffar kring varsitt tema. Varje möte tar cirka två och en halv timme. Gruppträffarna leds av utbildade gruppledare och varje grupp har cirka tio deltagare. Träffarna är kostnadsfria och hålls på kvällstid.

Mer information om ABC finns på www.allabarnicentrum.se Länk till annan webbplats..

Kurs ABC - stöd till föräldrar

Kursen vänder sig till alla föräldrar som är bosatta i Sundbybergs stad och har barn i åldern 3-12 år.

Kursen startar onsdag den 20/10 kl.17.30 och pågår sammanlagt under fyra veckor (20/10, 27/10, 3/11, 10/11).

Kursstart: onsdag 20 oktober kl 17.30-20
Plats: Ekbacken, Ekbacksgränd 6A

Hantering av personuppgifter

Social- och arbetsmarknadsförvaltningen samlar in personuppgifter via formuläret för att kunna administrera deltagandet på våra föräldrakurser. Uppgifterna kommer endast att behandlas av oss som arbetar i Sundbybergs stad. Vi sparar dina uppgifter tills dess att kursen avslutats, sedan raderar vi de uppgifter du lämnat i formuläret.

Läs mer om hur Sundbybergs stad hanterar dina personuppgifter.

Anmälan

Senast uppdaterad 23 september 2021