Träffpunkten Hallonbergen. Foto: Fredrik Hjerling

Träffpunkten Hallonbergen

Sundbyberg har träffpunkter för dig över 65 år. Här kan du delta i aktiviteter som stimulerar både kropp och själ som dans, gymnastik, måleri med mera. Alla aktiviteter bidrar till en social samvaro och härliga bekantskaper. Välkommen hit!

Hos oss kan du vara med i olika fysiska aktiviteter som är anpassade för seniorer, eller bara njuta av en trevlig atmosfär.

I vårt kafé kan du köpa lunch och fika.

De flesta av våra aktiviteter är gratis (om inte något annat anges).

Veckoschema våren 2020PDF

Utöver det fasta programmet erbjuder vi föreläsningar om aktuella ämnen samt arrangerar fester med musikunderhållning.

Gym och andra aktiviteter

På Träffpunkten Hallonbergen finns ett gym där du som är över 65 år och bor i Sundbyberg tränar gratis. Vi erbjuder också olika gruppträningspass.

Ny lunchmeny

Från och med måndag 9/12 serveras några sprillans nya rätter på matmenyn. Hoppas det ska smaka! Hjälp oss gärna minska matsvinnet genom att reservera din lunch i förtid, om du vet att det är någon rätt du vill äta. Det går att reservera för hela veckan så fort veckomenyn är presenterad

Lunch serveras måndag till fredag

Pris: 70 kronor
Serveras 11:30 – 13:30
Sallad, hårt bröd och kaffe ingår. Veckans meny hittar du här nedanför eller under Relaterat innehåll. Reservation för eventuella ändringar.
Smaklig måltid!

Lunchmeny V. 4PDF

Hitta hit

Vi finns vid Hallonbergens centrum, på Lötsjövägen 6.

Om du har svårt att åka kommunalt går det att ansöka om turbundna resor, kontakta myndighetsenheten via växeln 08-706 80 00.

Välkommen till Träffpunkten!

Senast uppdaterad 22 januari 2020