Träffpunkten Hallonbergen. Foto: Fredrik Hjerling

Träffpunkten Hallonbergen

Sundbyberg har träffpunkter för dig över 65 år. Här kan du delta i aktiviteter som stimulerar både kropp och själ som dans, gymnastik, måleri med mera. Alla aktiviteter bidrar till en social samvaro och härliga bekantskaper. Välkommen hit!

Hos oss kan du vara med i olika fysiska aktiviteter som är anpassade för seniorer, eller bara njuta av en trevlig atmosfär.

I vårt kafé kan du köpa lunch och fika.

De flesta av våra aktiviteter är gratis (om inte något annat anges).

Veckoschema hösten 2019PDF

Utöver det fasta programmet erbjuder vi föreläsningar om aktuella ämnen samt arrangerar fester med musikunderhållning.

Evenemangskalender hösten 2019PDF

Gym och andra aktiviteter

På Träffpunkten Hallonbergen finns ett gym där du som är över 65 år och bor i Sundbyberg tränar gratis. Vi erbjuder också olika gruppträningspass.

Lunch serveras måndag till fredag

Pris: 70 kronor
Serveras 11:30 – 13:30
Sallad, hårt bröd och kaffe ingår. Veckans meny hittar du här nedanför eller under Relaterat innehåll. Reservation för eventuella ändringar.
Smaklig måltid!

Lunchmeny V.46PDF
Lunchmeny V.47PDF

Chiboll ny starttid fredag 15/11

Fredag 15/11 kommer passet Chiboll att börja kl. 11.00 istället för kl. 11.15. Varmt välkomna!

Baka med Inger 13/11

Mellan kl. 14.00 - 15.00 den 13 november kommer Inger att baka med er igen. Här får en liten grupp på max 8 personer (anmälan krävs, först till kvarn) lära sig att baka enklare bakverk tillsammans. Kostnad tillkommer på mellan 10-20 kr.

Laga mat med Gunnar

Den 5 november kl. 10.00 kommer Gunnar ännu en gång att lära er män att laga lite lättare två rätters lunch. Kostnad tillkommer med 50 kr. Max 8 personer först till kvarn. Ring och boka din plats eller anmäl dig i Cafét.

Att falla rätt

Den 21 november kl. 10.00 - 11.00 kommer Julia Hamilton, sjukgymnast från Svenska Judoförbundet, att berätta och visa hur du ska ramla på rätt sätt för att minimera skada. Hon jobbar med ett fallförebyggande program som riktar sig mot den äldre befolkningen. Mjuka kläder rekommenderas om ni vill testa på att ramla rätt. Välkomna!

Vän-dating

Vill du skapa nya vänner på ett roligt och lättsamt sätt, så är denna lek något för dig. Var med och knyt nya kontakter eller bara ha roligt i stunden. Den 26:e november kl 14.00 är du hjärtligt välkommen!

Hitta hit

Vi finns vid Hallonbergens centrum, på Lötsjövägen 6.

Om du har svårt att åka kommunalt går det att ansöka om turbundna resor, kontakta myndighetsenheten via växeln 08-706 80 00.

Välkommen till Träffpunkten!

Senast uppdaterad 13 november 2019