Seniormässan

Seniormässan arrangeras av Sundbybergs stad. Den är en mötesplats för stadens seniorer, verksamheter, företag och föreningar.

Seniormässan brukar locka cirka 500 besökare och omkring 50 utställare. Mässan bjuder på mingel, föredrag och prova-på-aktiviteter. Det är fri entré för besökare till seniormässan, inklusive alla föreläsningar och aktiviteter.

Seniormässan 2022

Den 28 april 2022 hölls återigen seniormässan i Sundbybergs stad efter att ha ställts in under pandemin. Årets tema var ”Livsglädje och gemenskap”. Under mässan 2022 medverkade även föreläsare och utställare med kunskap om kognitiv sjukdom/demens.

Årets föreläsare var äventyraren Aron Andersson, geriatrikern Wilhelmina Hoffman som är chef för Silviahemmet och Svenskt Demenscentrum samt Eva Andersson, docent vid Gymnastik- och idrottshögskolan (GIH), som föreläste om träning för äldre.

Bilder från seniormässan i Sundbyberg 2022

För utställare

Webbanmälan är nu stängd. Vi återkommer med information inför nästa mässa.

Hantering av personuppgifter

Sundbybergs stad samlar in personuppgifter via formuläret för att kunna administrera deltagandet på seniormässan för utställare. Uppgifterna kommer endast att behandlas av oss som arbetar i Sundbybergs stad. Vi sparar dina uppgifter till kommande års mässa för att kunna skicka inbjudan via e-post, därefter raderas de.

Läs mer om hur Sundbybergs stad hanterar personuppgifter

Senast uppdaterad 7 juni 2022