Kakor (cookies)

På sundbyberg.se används temporära kakor som lagras på besökarens dator, för att hantera besöksstatistik. Det är viktigt att förstå att en kaka inte kan användas för att förstöra eller på annat sätt skada en besökares dator.

Du kan neka användning till kakor

Du kan neka användningen av kakor genom att välja vissa inställningar på din webbläsare, men observera att om du gör detta kan det hända att du inte har möjlighet att använda webbsidans funktionalitet fullt ut.

Google Analytics och Siteimprove

Sundbyberg.se använder Google Analytics och Siteimprove för att hantera besöksstatistik. Siteimprove använder inte kakor för att mäta statistik på sundbyberg.se.

Google Analytics

Informationen som genereras av en kaka genom din användning av webbsidan (inklusive din IP-adress) kommer att vidarebefordras till och lagras av Google på servrar i USA. Google kommer att använda denna information i syfte att utvärdera din användning av webbsidan, sammanställa rapporter av aktiviteter på webbsidan för den som innehar webbsidan och tillhandahålla andra tjänster i samband med aktiviteter på webbsidan och användning av Internet. Google kan också överföra denna information till tredje part om det krävs enligt lag, eller i de fall en tredje part behandlar informationen för Googles räkning. Google kommer inte att koppla samman din IP-adress med annan data som Google innehar.

Genom att använda denna webbsida, samtycker du till att Google behandlar dina personuppgifter på det sätt och för de syften som beskrivs ovan.

Läs mer om kakor på Post- och Telestyrelsens webbplats.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Senast uppdaterad 12 september 2017