Aktiviteter och nätverk

För dig som är företagare i Sundbyberg erbjuder vi bland annat nätverkande, rådgivning, företagsbesök och frukostmöten.

Frukostmöten

Fyra gånger om året bjuder Sundbybergs stad in alla företagare i staden till frukostmöten för att stärka dialogen mellan staden och företagen. Du som företagare får då möjlighet att lyssna till föreläsare, få aktuell  information från staden, ställa frågor till tjänstemän och politiker, nätverka och knyta nya kontakter.

Näringslivsmiddag

För att avsluta året och tacka företagare i Sundbyberg för ett gott samarbete, bjuder staden in till en årlig middag med mat och underhållning. Det är ett tillfälle att träffa andra företagare i Sundbyberg, diskutera gemensamma frågor och skapa nya kontakter. I samband med middagen delas även priset för årets företagare ut.

Sommarjobb

Staden erbjuder tre veckors sommarjobb till ungdomar som går i årskurs 9 och gymnasiets årskurs 1 och 2. En arbetsplats som anställer sommarjobbare får ett handledararvode på 3000 kronor per ungdom. Vi matchar ungdomar till arbetsplatser utifrån era önskemål och behov. Kontakta arbetsmarknadskonsulent Henrik Nilsson för mer information på henrik.nilsson@sundbyberg.se eller 08-706 89 75.

Årliga nätverksträffen "Mitt Företag"

Under en eftermiddag får du lyssna till föreläsningar, träffa potentiella kunder, träffa våra experter, nätverka och marknadsföra ditt företag.

Senast uppdaterad 18 februari 2019