Företag, stöd och rådgivning

Sundbybergs stad kan hjälpa dig att komma i kontakt med rätt aktörer för att ge dig goda förutsättningar att etablera och utveckla ditt företag i staden.

Du får också hjälp med att hitta lediga lokaler eller mark. Vidare kan vi hjälpa dig om frågor kring tillstånd, upphandlingar och kompetenstillgång på den lokala arbetsmarknaden i din bransch.

Information till arbetgsgivare som vill anställa en person från Ukraina

Vill ditt företag anställa en person som kommit till Sverige på grund av Rysslands invasion av Ukraina? På arbetsförmedlingen.se hittar du information om vad som gäller Länk till annan webbplats..

Nyhetsbrev för företagare

I stadens nyhetsbrev kan du läsa om vad som händer inom näringslivet i Sundbyberg. Du får även inbjudningar till möten, olika evenemang och annan information som kan vara av intresse för ditt företag att ta del av. Prenumerera gärna på nyhetsbrevet genom att skicka in kontaktuppgifter i formuläret här nedan.

Hantering av personuppgifter

Näringslivsavdelningen samlar in personuppgifter via formuläret för att kunna skicka nyhetsbrev, information och inbjudningar. Uppgifterna kommer endast att behandlas av oss som arbetar i Sundbybergs stad. Vi sparar dina uppgifter så länge ditt företag är aktivt i Sundbyberg. Du kan även meddela oss att du vill att vi tar bort dina uppgifter ur vårt register.

Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i Sundbybergs stadÄr företaget aktivt i Sundbyberg? * (obligatorisk)
Är företaget aktivt i Sundbyberg?


Rekrytera lokalt i Sundbyberg

Söker du personal? Då kan du använda Arbetsförmedlingens rekryteringsguide för företagare för att hitta personal i Sundbyberg.

Gör så här:

  1. Fyll i den kompetens du letar efter i rutan "Jag letar efter".
  2. Nu visas olika sätt att rekrytera: "Annonsera, Sök kandidater, Skapa rekryteringsträff eller Rekrytera i Europa". Översta kategorin är den som rekommenderas för dig, men välj det sätt som passar dig bäst.
  3. Klicka dig vidare där för att se dina resultat. Oavsett vad du blir rekommenderad kan du alltid klicka på något av de andra rekryteringssätten. Lycka till!
Senast uppdaterad 17 november 2022