Företag, stöd och rådgivning

Sundbybergs stad kan hjälpa dig att komma i kontakt med rätt aktörer för att ge dig goda förutsättningar att etablera och utveckla ditt företag i staden.

Du får också hjälp med att hitta lediga lokaler eller mark. Vidare kan vi hjälpa dig om frågor kring tillstånd, upphandlingar och kompetenstillgång på den lokala arbetsmarknaden i din bransch.

Nyhetsbrev för företagare

I stadens nyhetsbrev kan du läsa om vad som händer inom näringslivet i Sundbyberg. Du får även inbjudningar till möten, olika evenemang och annan information som kan vara av intresse för ditt företag att ta del av. Prenumerera gärna på nyhetsbrevet genom att skicka in kontaktuppgifter i formuläret här nedan.

Hantering av personuppgifter

Näringslivsavdelningen samlar in personuppgifter via formuläret för att kunna skicka nyhetsbrev, information och inbjudningar. Uppgifterna kommer endast att behandlas av oss som arbetar i Sundbybergs stad. Vi sparar dina uppgifter så länge ditt företag är aktivt i Sundbyberg. Du kan även meddela oss att du vill att vi tar bort dina uppgifter ur vårt register.

Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i Sundbybergs stadÄr företaget aktivt i Sundbyberg? * (obligatorisk)
Är företaget aktivt i Sundbyberg?


Senast uppdaterad 24 maj 2018