Företag, stöd och rådgivning

Sundbybergs stad kan hjälpa dig att komma i kontakt med rätt aktörer för att ge dig goda förutsättningar att etablera och utveckla ditt företag i staden.

Du får också hjälp med att hitta lediga lokaler eller mark. Vidare kan vi hjälpa dig om frågor kring tillstånd, upphandlingar och kompetenstillgång på den lokala arbetsmarknaden i din bransch.

Prenumerera på Sundbybergs näringsliv

I Sundbybergs stads näringlivsnytt kan du läsa om vad som händer inom näringslivet i Sundbyberg och annan information som kan vara av intresse för ditt företag att ta del av. Du får även inbjudningar till möten och olika event. Prenumerera gärna genom att fylla i formuläret här nedan.

Hantering av personuppgifter

Näringslivsavdelningen samlar in personuppgifter via formuläret för att kunna skicka nyhetsbrev, information och inbjudningar. Uppgifterna kommer endast att behandlas av oss som arbetar i Sundbybergs stad. Vi sparar dina uppgifter så länge ditt företag är aktivt i Sundbyberg. Du kan även meddela oss att du vill att vi tar bort dina uppgifter ur vårt register.

Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i Sundbybergs stadÄr företaget aktivt i Sundbyberg? * (obligatorisk)
Är företaget aktivt i Sundbyberg?


Rekrytera lokalt i Sundbyberg

Söker du personal? Då kan du använda Arbetsförmedlingens rekryteringsguide för företagare för att hitta personal i Sundbyberg.

Arbetsförmedlingens rekryteringsguide Länk till annan webbplats.

Information till arbetgsgivare som vill anställa en person från Ukraina

Vill ditt företag anställa en person som kommit till Sverige på grund av Rysslands invasion av Ukraina? På arbetsförmedlingen.se hittar du information om vad som gäller Länk till annan webbplats..

Senast uppdaterad 16 mars 2023