Gräddö kollogård

Gräddö kollogård ligger i Norrtälje skärgård. Under sommaren är det barnkollo på gården, men under våren och hösten kan föreningar och skolor hyra delar av kollogården under veckor och helger.

Nabbokulla

Nabbokulla är det största huset på kollogården och det är det som är möjligt att hyra. Det finns 38 sovplatser fördelat på 6 sovrum (3 rum med 8-10 bäddar, 2 rum med 4 bäddar och 1 rum med två bäddar). Samtliga sängar är våningssängar och det finns madrass ,täcken och kuddar.

Det finns ett stort fullt utrustat kök med spis, varmluftsugn, diskmaskin och husgeråd för cirka 50 personer. Det finns även ett stort allrum som som fungerar både som samlingsrum och matsal med bord och stolar för cirka 50 personer.

Utanför huset finns en stor veranda med bänkar, en grillplats, liten gräsmatta och skog runt om. Cirka 200 meter längre ner i området finns det en fotbollsplan och andra gräsytor. Det finns även en badstrand.

Tillgänglighet för personer med funktionsnedsättning

Nabbokulla är till viss del anpassad för personer med funktionsnedsättning. För mer information om tillgängligheten kan ni kontakta Anki Carlsson.

Anki Carlsson
Tel: 08-706 89 96
E-post: anki.carlsson@sundbyberg.se

Priser och bokning

Det är endast föreningar inom Sundbybergs stad, skolor i Sundbyberg och Sundbybergs stads förvaltning som kan hyra Nabbokulla.

Det går att hyra Nabbokulla under v. 16-22 och v. 33-44. Det kostar 1000 kronor/dygn för grupper upp till 20 personer och 1500 kronor/dygn för grupper över 20 personer.  

Om du vill boka Nabbokulla eller har några frågor om uthyrningen kan du höra av dig med e-post till, graddokollogard@sundbyberg.se.

Att ta sig dit

Det går att åka kommunalt till kollogården genom att ta buss 676 från Danderyds sjukhus mot Norrtälje, till Campus Roslagen. Vid Campus Roslagen byter man till buss 631 mot Rådmansö och stiger av vid Björkö-Örn. Därifrån är det drygt 1 km att gå till kollogården.

Gräddö kollogård, Björk-örn, visa på karta. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Senast uppdaterad 3 april 2019