Anmälan och avgifter

Välkommen att anmäla dig eller ditt barn till våra kurser ­i teater, dans, musik, konst och annan skapande verksamhet. Du kan anmäla dig till vårens kurser från den 14 december.

Kursstart

Kulturskolan startar sin kursverksamhet vecka 4. Aggregat öppnar sin skapande verksamhet samtidigt, under förutsättning att det är tillåtet enligt eventuella restriktioner med anledning av covid-19.

Vecka 9 är det sportlov. Då tar den ordinarie verksamheten lov, och istället är det fullt med lovaktiviteter på kulturskolan.

Kulturskolans åtgärder på grund av Covid-19

Vi arbetar kontinuerligt med att hitta lösningar för att bedriva verksamheten på ett sätt så att vi kan förhindra smittspridning. Detta kan komma att innebära att vi byter lokaler eller rent av anläggning, liksom tider för genomförande. Vi gör allt vi kan för att tillgodose att alla deltagare får ta del av en bra verksamhet som följer de aktuella rekommendationerna.

Anmälan och betalning

Hjälp oss att hindra smittspridning av covid-19 genom att anmäla er här på webben. Vi har tagit bort serviceavgiften som tillkom tidigare.
Behöver du support för anmälan – ring oss på telefon 08-706 84 20 så hjälper vi dig.

Anmälan och betalning sker samtidigt och är bindande. Återbetalning sker endast tillsammans med läkarintyg. Du betalar med ditt betalkort när du bokar din plats. Kom därför ihåg att gå in på din bank och öppna ditt kort för internetköp.

Som ny deltagare måste du först skapa ett nytt konto.


Inkomstanpassade avgifter

Hushåll med en sammanlagd taxerad inkomst som är 5 prisbasbelopp om året eller mindre (2020 är det 236 500 kronor) kan betala halva kursavgiften.
För hushåll som har eller har haft försörjningsstöd i minst sex månader är deltagande i kurser på Sundbybergs kulturskola gratis.

Kontaktperson: Per Fjällström

per.fjellstrom@sundbyberg.se

Senast uppdaterad 22 december 2020