Anmälan och avgifter

Välkommen att anmäla dig eller ditt barn till våra kurser ­i teater, dans, musik, konst och annan skapande verksamhet. Du kan anmäla dig till höstens kurser från den 8 juni.

Kursstart

Kulturskolan startar sin kursverksamhet i början av september och Aggregats öppna sin skapande verksamhet i slutet av augusti.

Vecka 44 är det höstlov. Då tar den ordinarie verksamheten lov, och istället är det fullt med lovaktiviteter på kulturskolan.

Kulturskolans åtgärder på grund av Covid-19

Vi arbetar kontinuerligt med att hitta lösningar för att bedriva verksamheten på ett sätt så att vi kan förhindra smittspridning. Detta kan komma att innebära att vi byter lokaler eller rent av anläggning, liksom tider för genomförande. Vi gör allt vi kan för att tillgodose att alla deltagare får ta del av en bra verksamhet som följer de aktuella rekommendationerna.

Anmälan och betalning

Anmälan och betalning sker samtidigt och är bindande. Återbetalning sker endast tillsammans med läkarintyg. Du betalar med ditt betalkort på nätet när du bokar din plats. Kom därför ihåg att gå in på din bank och öppna ditt kort för internetköp.

Som ny deltagare måste du först skapa ett nytt konto. Har du frågor, kom förbi oss i receptionen på Kulturcentrum så hjälper vi gärna till.

Inkomstanpassade avgifter

Hushåll med en sammanlagd taxerad inkomst som är 5 prisbasbelopp om året eller mindre (2020 är det 236 500 kronor) kan betala halva kursavgiften.
För hushåll som har eller har haft försörjningsstöd i minst sex månader är deltagande i kurser på Sundbybergs kulturskola gratis.

Kontaktperson: Per Fjällström

per.fjellstrom@sundbyberg.se

Senast uppdaterad 8 juni 2020