Anmälan och avgifter

Välkommen att anmäla dig eller ditt barn till våra kurser ­i teater, dans, musik, konst och annan skapande verksamhet.

Kursstart och skollov

Vårterminen 2022 startar vecka 3.

Vecka 9 är det sportlov. Då tar den ordinarie verksamheten lov, och istället är det fullt med lovaktiviteter på kulturskolan.

Corona/covid-19

Här kan du läsa aktuell information om vad som gäller för stadens kultur- och fritidsverksamhet. Länk till annan webbplats.

Anmälan och betalning

Om du gör anmälan här på webben tillkommer en kostnad. 

Behöver du support för anmälan – ring oss på telefon 08-706 84 20 måndag–fredag kl 12.00–14.00 så hjälper vi dig.

Anmälan och betalning sker samtidigt. Du kan, utan kostnad, ångra anmälan fram till två veckor innan kursstartsveckan. Därefter är anmälan bindande och kursavgiften återbetalas endast vid sjukdom mot uppvisande av läkarintyg.

Du betalar med ditt betalkort när du bokar din plats. Kom därför ihåg att gå in på din bank och öppna ditt kort för internetköp.

Som ny deltagare måste du först skapa ett nytt konto.

Prislista 2022 Pdf, 460.5 kB.

Avgifter för dig som bor i en annan kommun

Om du bor du i en annan kommun betalar du en högre avgift. Det gäller dig som både bor och går i skola i en annan kommun, men även dig som går i skolan i Sundbyberg, men bor i en annan kommun.

Inkomstanpassade avgifter

Hushåll med en sammanlagd taxerad inkomst som är 5 prisbasbelopp om året eller mindre (2020 är det 236 500 kronor) kan betala halva kursavgiften.

För hushåll som har, eller har haft, försörjningsstöd i minst sex månader är deltagande i kurser på kulturskolan gratis.

Kontaktperson: Per Fjällström, per.fjellstrom@sundbyberg.se

Senast uppdaterad 25 januari 2022