Anmälan och avgifter

Välkommen att anmäla dig eller ditt barn till våra kurser ­i teater, dans, musik, konst och annan skapande verksamhet. Du kan anmäla dig till höstens kurser från den 8 juni.

Kursstart

Kulturskolan startar sin kursverksamhet i början av september och Aggregats öppna sin skapande verksamhet i slutet av augusti.

Vecka 44 är det höstlov. Då tar den ordinarie verksamheten lov, och istället är det fullt med lovaktiviteter på kulturskolan.

Anmälan och betalning

Anmälan och betalning sker samtidigt och är bindande. Återbetalning sker endast tillsammans med läkarintyg. Du betalar med ditt betalkort på nätet när du bokar din plats. Kom därför ihåg att gå in på din bank och öppna ditt kort för internetköp.

Som ny deltagare måste du först skapa ett nytt konto. Har du frågor, kom förbi oss i receptionen på Kulturcentrum så hjälper vi gärna till.

Anmälan till Kulturskolan
öppnar 8 juni.

Inkomstanpassade avgifter

Hushåll med en sammanlagd taxerad inkomst som är 5 prisbasbelopp om året eller mindre (2020 är det 236 500 kronor) kan betala halva kursavgiften.
För hushåll som har eller har haft försörjningsstöd i minst sex månader är deltagande i kurser på Sundbybergs kulturskola gratis.

Kontaktperson: Per Fjällström

per.fjellstrom@sundbyberg.se

Senast uppdaterad 20 maj 2020