Aggregat – en del av Kulturskolan

Aggregat är Sundbybergs kulturverksamhet för dig som är mellan 15 och 25 år. Här finns ateljéer, keramikverkstad, danssalar, musikstudio, replokal och scener. 

Corona/Covid-19
Utifrån de nya riktlinjerna om restriktioner från Folkhälsomyndigheten är Aggregat stängt tillsvidare.

Om rådande restriktioner tillåter, kommer Aggregat öppna under våren, men inte med drop-in. För att hindra smittspridning av Covid-19 behöver vi begränsa antalet deltagare i våra ateljéer och lokaler.

Det innebär att du kommer att behöva ringa och boka ditt besök i keramikverkstan, lab1, studion, danssalen, syateljén, stora ateljén och replokalen. Telefon 08-706 82 25. Vi svarar så ofta vi kan. Om du inte får tag i oss – prova igen.

Öppen verksamhet

Aggregat har öppen verksamhet måndag–torsdag klockan 15.00–21.00, samt vissa fredagar. Under dessa tider kan du vara här och jobba självständigt med handledning av våra kulturproducenter.

Du kan vara nyfiken, nybörjare eller proffs när du kommer till oss. Vi stöttar dig i att uttrycka din kreativitet på bästa sätt! 

Det är gratis att vara här och att låna vår utrustning. Vissa material som till exempel lera, färg och tyg kostar lite.

Kurser och workshopar

Vi anordnar också kurser i till exempel musik, konst, dans och keramik.

Arrangemang – Aggregat live

Aggregat live ger dig som besökare möjlighet att skapa arrangemang. Det kan vara en konsert, dansbattle, eller en modevisning. Läs mer om vad du kan göra på Aggregat live.

FredagsFunk

FredagsFunk är en skapande verksamhet för dig med olika former av funktionsvariationer som behöver extra stöd i en mindre grupp. FredagsFunk är öppet för dig mellan 13 och 25 år. Läs mer om FredagsFunk.

HBTQ-certifiering

Kultur- och fritidsförvaltningen är HBTQ-certifierad. Läs mer.öppnas i nytt fönster

Senast uppdaterad 12 februari 2021