Aggregat – en del av Kulturskolan

För att delta i Aggregats verksamhet behöver du boka ditt besök. Ring 08-706 82 25. Vi svarar måndag-torsdag klockan 15.00-20.45.

Aggregat fortsätter att ha öppet, men vi upphör under en period med drop-in. För att minimera smittspridning av Covid-19 begränsar vi antalet deltagare i våra lokaler.

Det innebär att du från och med nu behöver ringa till Aggregat och boka ditt besök i våra ateljéer och lokaler. Det gäller all aktivitet: keramiken, lab1, studion, dans, syateljén, stora ateljén och replokalen.

Aggregat är Sundbybergs kulturverksamhet för dig som är mellan 15 och 25 år. Här finns ateljéer, keramikverkstad, danssalar, musikstudio, replokal och scener. 

Öppen verksamhet

Aggregat har öppen verksamhet måndag–torsdag klockan 15.00–21.00, samt vissa fredagar. Under dessa tider kan du vara här och jobba självständigt med handledning av våra kulturproducenter.

Du kan vara nyfiken, nybörjare eller proffs när du kommer till oss. Vi stöttar dig i att uttrycka din kreativitet på bästa sätt! 

Det är gratis att vara här och att låna vår utrustning. Vissa material som till exempel lera, färg och tyg kostar lite.

Kurser och workshopar

Vi anordnar också kurser i till exempel musik, konst, dans och keramik.

Arrangemang – Aggregat live

Aggregat live ger dig som besökare möjlighet att skapa arrangemang. Det kan vara en konsert, dansbattle, eller en modevisning. Läs mer om vad du kan göra på Aggregat live.

FredagsFunk

FredagsFunk är en skapande verksamhet för dig med olika former av funktionsvariationer som behöver extra stöd i en mindre grupp. FredagsFunk är öppet för dig mellan 13 och 25 år. Läs mer om FredagsFunk.

HBTQ-certifiering

Kultur- och fritidsförvaltningen är HBTQ-certifierad. Läs mer.öppnas i nytt fönster

Senast uppdaterad 8 juni 2020