Kulturskolan

Upptäck nya intressen eller utveckla dem du redan har! Kulturskolans breda utbud av kurser riktar sig till alla i åldern 2–19 år som bor i Sundbyberg eller Solna. Kurserna passar både nybörjare och dig som har varit med ett tag. Välj bland kurser i bild och form, dans, musik, teater, textil och design eller cirkus. Kulturskolan rymmer även verksamheterna Aggregat, El Sistema och Galleri UNG.

De flesta av Kulturskolans verksamheter bedrivs måndag–söndag på Kulturcentrum i Hallonbergen Centrum, Länk till annan webbplats. men undervisning sker även i stadens grundskolor, på Milot i Ursvik och på Allaktivitetshuset i centrala Sundbyberg Länk till annan webbplats..

Här kan du se en film från Kulturskolan Sundbyberg:

Corona/covid-19

Vi gör allt vi kan för att bedriva verksamheten på ett sätt som förhindrar smittspridning. Det kan innebära att vi tillfälligt byter lokal, anläggning eller lektionstid. Självklart följer vi de aktuella rekommendationerna.

Här kan du läsa en sammanfattning om vilka restriktioner som gäller för alla Kultur- och fritidsförvaltningens verksamheter Länk till annan webbplats..

Terminskurser

Sommaraktiviteter

Under sommaren ordnar vi också kortkurser och dagkollo.
Läs mer om våra sommarlovsaktiviteter här.

Aggregat

Aggregat är en öppen kulturverksamhet med drop-in för dig som är 15–25 år. Läs mer om Aggregat.

El Sistema

El Sistema är musikundervisning och orkesterspel för barn som går på Grönkullaskolan. Läs mer om El Sistema.

Galleri UNG

Här kan du som är 0–25 år ställa ut din konst. Kontakta oss om du vill visa dina verk! Jobbar du inom en verksamhet som vill lyfta fram ungas kreativitet och åsikter? Hör av dig! Information om aktuella utställningar och aktiviteter hittar du här. Länk till annan webbplats.

HBTQ-certifiering

Kultur- och fritidsförvaltningen är HBTQ-certifierad.
Läs mer om vår HBTQ-certifiering här.

Senast uppdaterad 31 maj 2021