Streetjazz – soft

En danskurs för dig som har någon av följande erfarenheter av sömnsvårigheter, ätstörningar, stressad, nedstämdhet, oro eller ångest.

Information om Kursen
Denna danskurs är 60 minuter/lektion, och startar med ett privat möte om du vill. Träningen sker i mindre grupp om cirka 5–10 elever i åldrarna 13–18 år.

Genom de populära dansstilarna hiphop/street och show/jazz möter vi elevernas naturliga lust till rörelse till musik av idag. Vi tränar grundsteg och lär oss danssekvenser utan att lägga fokus på prestation. Vi väcker även sakta upp den naturliga lusten till improvisation och kreativitet och hur man kan uttrycka sig genom dans.

Kursen innehåller inga prestationsinriktade moment eller krav, heller inga föreställningar eller uppvisningar, utan har sitt fokus på att skapa glädje och lust till rörelse, och det lustfyllda i att dansa tillsammans med andra.
Du får även erfara den tillfredsställande känslan av att jobba fysiskt. Lektionen avslutas alltid med avslappningsövningar.

Vi lägger stor vikt vid att bygga relation och förtroende mellan dig och din danslärare, och uppmuntrar till medbestämmande av danskursens utveckling. Därför ger vi tid för dialog med eleven och dess förälder om man så önskar.

Kursen är ingen behandlingsmetod, utan fokuserar på att ge eleverna en positiv, givande och glädjefylld fritidsaktivitet.

Tid: Torsdagar kl 18.00–19.15
Start: Torsdag 18 januari 2018
Lärare: Sophie Nanne
Plats: Kulturcentrum, 1 tr i Hallonbergen centrum
Kostnad: Gratis!
Anmäl: www.sundbyberg.selänk till annan webbplats
Kultur Fritid, Dansstudion
För mer information: helene.karabuda@sundbyberg.se

Senast uppdaterad 4 januari 2018