Ungdom dansar Hiphop

Kreativ Hiphop

Den här kursen riktar sig till dig som behöver en mer anpassad danskurs efter just dina behov, har blivit diagnostiserad med en funktionsnedsättning och vill utvecklas i ett lugnare tempo.

Kursen
Denna danskurs är 45 minuter/lektion och inleds med ett privat möte för den som så önskar. Träningen sker i mindre grupp om cirka 8–10 elever i åldrarna 8–12 år.

Genom de populära dansstilarna hiphop och street möter vi elevernas naturliga lust till rörelse till musik av idag. Vi startar med det man redan är trygg med och gillar och fortsätter därifrån.

Vi tränar grundsteg och lär oss coola danssekvenser utan att lägga för stort fokus på prestation. Vi jobbar med den naturliga lusten till improvisation och kreativitet, samt hur man kan uttrycka sig genom dans.

Kursen innehåller inga prestationsinriktade moment eller krav, heller inga uppvisningar, utan har sitt fokus på att skapa glädje och lust till rörelse och det lustfyllda i att dansa tillsammans med andra. Vi håller en tydlig struktur på upplägget av lektionen med återkommande övningar som vi bygger vidare i från. Du blir trygg med vad som väntar. Vi lägger stor vikt vid att bygga relation och förtroende mellan elev och danslärare, och uppmuntrar eleven till medbestämmande av kursens utveckling. Därför ger vi tid för dialog med eleven och dess förälder om man så önskar.

Tid: måndagar kl 18.20–19.05
Start: måndag 15 januari 2018
Lärare: Helene Karabuda
Plats: Kulturcentrum, 1 tr, i Hallonbergen centrum
Kostnad: Gratis!
Anmäl: www.sundbyberg.selänk till annan webbplats
För mer information: helene.karabuda@sundbyberg.se

Senast uppdaterad 4 januari 2018