Personal

På Aggregat får du som besökare hjälp och pepp av yrkeserfarna handledare. Nedan finns presentation av och kontaktuppgifter till våra medarbetare. 

Hanna Gustafsson
Hanna är projektledare och verksamhetsansvarig på Aggregat. Har du frågor eller vill ha mer information, komma på studiebesök eller samarbeta med oss, kontakta Hanna.
08-706 65 30
hanna.gustafsson@sundbyberg.se

Martin Bylund
Martin är musiker och ljudtekniker och ansvarar för Fredagslyx. Kontakta honom om du vill arrangera en egen spelning, dansjam eller har något annat du vill visa upp. Martin kan du träffa på måndags- och tisdagskvällar samt varannan fredag med Fredagslyx.
martin.bylund@sundbyberg.se

Eva Szentivanyi
Eva är keramiker och är tillsammans med Oona ansvarig för keramikverkstaden. Hon håller i keramikkurs och drejarverkstad.
eva.szentivanyi@sundbyberg.se

Joakim Gellertz
Jocke är musiker och musikansvarig på Aggregat. Han har hand om musikstudion och replokalen. Jocke jobbar även på Sundbybergs Musikskola. Jocke jobbar torsdagar.
joakim.gellertz@sundbyberg.se

Mario Perez Amigo
Mario är dansare, koreograf och musiker. Han är bland annat vinnare av battles; shark attack, nordic open, sadde battle, soul step. 2:a world championship Hiphop och en av dansarna i Svansjön 2013 på Dansens Hus. Mario håller i drop-in dans i hiphop och rap-kurs.
Mario jobbar måndagar.
mario.perezamigo@sundbyberg.se

Oona Linke
Oona är konstnär och keramiker och handleder besökare i keramikverkstaden. Oona jobbar tisdagar och torsdagar.
oona.linke@sundbyberg.se

Senast uppdaterad 5 januari 2018