Musik

Om du gillar musik är Aggregat platsen för dig. Vi har en replokal, en musikstudio och dj-utrustning. Du kan också komma till oss om du vill spela live eller arrangera en egen spelning.

På Aggregat finns utrustning för dig som tycker om att spela eller jobba med musik. Här hittar du:

  • Replokal
  • Musikstudio med Logic Pro X, Reason och Maschine Studio
  • Professionell utrustning
  • Dj-utrustning

Replokal

Vi erbjuder ditt band en fast tid att repa i den fullt utrustade replokalen under en hel termin. För 200 kronor per person får ni tillgång till replokalen ett kvällspass (en timme och 45 minuter) i veckan under en termin.

Musikstudio

Musikstudion är professionellt utrustad med Logic Pro X, Propellerheads Reason och Maschine Studio. Här kan du bland annat jobba med midibeats, spela in gitarr och sång eller mixa redan inspelat material. Studion är till för dig som redan kan en del om musikproduktion och behöver en studio att vara i, men även för dig utan förkunskap och som vill lära dig hur det fungerar att spela in musik.

Som nybörjare krävs en introduktion av studion innan du får börja arbeta självständigt. Om du är intresserad boka en introduktionstid hos oss.

Lab1

Lab1 är ett musikrum som du kan boka när du vill sjunga, rappa eller kanske bara testa hur det känns att använda en mic. Här har vi också vår dj-utrustning, både vinylspelare och Cd-spelare med Usb-ingång. När du kan grunderna för hur den fungerar, kan du under våra öppettider boka tid för att träna på den. I Lab1 har vi även ett piano, en keyboard och ett digitaltrumset.

Kurser & workshops

Vi har kurser där du kommer att få lära dig de viktiga grunderna inom rappen, rimteknik och hur du jobbar vidare med en idé.
Vi har också flera tillfällen då vi lär dig grunderna i hur man producerar musik i Logic pro X och Propellerheads Reason.

Senast uppdaterad 17 januari 2019