Aggregat – platsen för kreativt skapande

Aggregat är Sundbybergs kulturverksamhet för dig som är mellan 15 och 25 år och gillar att vara kreativ på din fritid. Här finns bland annat ateljéer, keramikverkstad, danssalar, musikstudio och scen. Kom till oss och berätta vad du vill göra så hjälper vi dig.

Aggregat ligger på Kulturcentrum i Hallonbergen C. Hit är du välkommen om du vill få utlopp för din kreativitet eller prova på något nytt. Vår kunniga personal finns på plats för att handleda och inspirera dig.

Öppen verksamhet och Fredagslyx

Aggregat har öppen verksamhet måndag-torsdag klockan 15:00–21:00. Du kan till exempel måla, dreja, sy, göra screentryck, dansa, spela in musik, göra en animerad film, låna en dator, få hjälp med ditt projekt eller träffa en kompis. Ska du söka in till en konstskola och behöver hjälp med dina arbetsprover får du också gärna kontakta oss.

Varannan fredagskväll öppnar vi dessutom upp för Fredagslyx. Då får du vara med och bestämma och arrangera det vi ska göra.

I huvudmenyn kan du läsa mer om vad du kan göra hos oss.

Brett utbud av kurser och workshoppar

Varje termin anordnar vi kurser i till exempel musik, konst, dans och keramik. Hitta mer information i huvudmenyn.

Hbt-certifierad verksamhet

På alla hjärtans dag 2013 blev Aggregat hbt-certifierat av RFSL. Certifikatet innebär att Aggregat arbetar strategiskt och målinriktat för att erbjuda ett respektfullt bemötande av besökare och en god arbetsmiljö för anställda utifrån ett hbt-perspektiv (begreppet hbt avser homosexuella, bisexuella och transpersoner). 

Senast uppdaterad 21 maj 2018