Aggregat – platsen för kreativt skapande

Aggregat är Sundbybergs kulturverksamhet för dig som är mellan 15 och 25 år och gillar att vara kreativ på din fritid. Här finns bland annat ateljéer, keramikverkstad, danssalar, musikstudio och scen. Kom till oss och berätta vad du vill göra så hjälper vi dig.

Aggregat ligger på Kulturcentrum i Hallonbergen C. Hit är du välkommen om du vill få utlopp för din kreativitet eller prova på något nytt.

Vår kunniga personal finns på plats för att handleda och inspirera dig. Ska du söka in till en konstskola och behöver hjälp med dina arbetsprover får du också gärna kontakta oss.

Öppen verksamhet

Aggregat har öppen verksamhet måndag-torsdag klockan 15:00–21:00. Du kan till exempel måla, dreja, sy, göra screentryck, dansa, spela in musik, göra en animerad film, låna en dator, få hjälp med ditt projekt eller träffa en kompis.

Fredagslyx

Varannan fredagskväll öppnar vi upp för Fredagslyx. Då får du vara med och bestämma och arrangera det vi ska göra.

Läs mer om vad du kan göra på Fredagslyx.

FredagsFunk

FredagsFunk är en skapande verksamhet för dig som behöver extra stöd i en mindre grupp. FredagsFunk är öppet för dig mellan 13 och 25 år.

Läs mer om FredagsFunk.

Brett utbud av kurser och workshoppar

Varje termin anordnar vi kurser i till exempel musik, konst, dans och keramik. Hitta mer information i huvudmenyn.

Hbt-certifierad verksamhet

På alla hjärtans dag 2013 blev Aggregat hbt-certifierat av RFSL. Certifikatet innebär att Aggregat arbetar strategiskt och målinriktat för att erbjuda ett respektfullt bemötande av besökare och en god arbetsmiljö för anställda utifrån ett hbt-perspektiv (begreppet hbt avser homosexuella, bisexuella och transpersoner). 

Senast uppdaterad 14 januari 2019