Kultur Sundbyberg

Sundbyberg erbjuder ett brett utbud av kultur inom musik, dans, teater och konst. Du kan delta i någon av våra kurser, i den öppna verksamheten eller sätta dig i publiken och ta del av en föreställning. Välkommen till Kultur Sundbyberg!

Kursverksamhet

På kulturskolan finns Dansstudion, Teater studion, Musikskolan, Aggregat och UNG konst. Här kan barn och ungdomar gå kurser i teater, musik, dans och annan skapande verksamhet för barn och ungdomar 2-25 år. För vuxna erbjuds även danskurser.

Öppen verksamhet och galleri

Aggregat är Sundbybergs kulturverksamhet för unga mellan 15–25 år. Här finns öppen verksamhet och ett varierande kursutbud för dig som gillar att vara kreativ.

UNG Konst är en ny satsning på skapande verksamhet för barn och unga 7–15 år och för unga med funktionsvariationer. UNG konst kommer att erbjuda både öppen verksamhet och kursverksamhet.

På Kulturcentrum i Hallonbergen centrum finns även Galleri UNG, det är ett galleri där unga mellan 0–25 år har möjlighet att ställa ut sin konst.

​Teater och kulturprogram för barn och vuxna i Sundbyberg

Det finns ett varierat program av teater och kultur för barn, vuxna och äldre i Sundbyberg. Programmen för barnteater och kulturaktiviteter.
Boka din biljett.länk till annan webbplats

Kultur i vården

Alla äldreboende erbjuds också underhållning, som bokas av Kulturenheten via ombud. Läs mer om kultur i vårdenlänk till annan webbplats

Kulturgarantin

Sundbybergs förskolor och skolor har möjlighet att se olika teater- och dansproduktioner, delta i sagostunder eller dansprojekt.

Senast uppdaterad 8 april 2019