Interiör från Simhallen

Bassänger

Det finns fem bassänger i simhallen.

Stora bassängen

I den 25 meter långa bassängen finns alltid motionsbanor öppna för allmänheten under våra öppettider. Tider för crawl och lek är begränsade. Temperaturen är 27 grader. På onsdagar är det vuxenkväll då vi spelar lugn musik och dämpar belysningen. Alla över 17 år är välkomna. Klockan 18.00-19.00 har vi sex crawlbanor och två banor för motionssim. Efter 19.00 är det endast lugnt motionssim. Sista insläpp för barn är klockan 17.30.

Första helgen varje månad från september till maj har vi vår hinderbana i bassängen klockan 11.00-13.45. Gäller för barn från åtta år. Barn 8-11 år ska alltid ha en vuxen med sig i vattnet på armlängds avstånd.
Med reservation för ändring.

Multibassängen

Den 25 meter långa bassängen kan delas till 16 meters banor och en liten del för lek. Golvet är höj- och sänkbart, så djupet kan variera. Temperaturen är 28 grader. Bassängen används främst för undervisning och träning, men även för motionssim och lek.

Undervisningsbassängen

Denna ligger mellan stora bassängen och multibassängen och är 17 meter lång. Den används främst för undervisning. Temperaturen är 28,5 grader. När undervisning inte pågår är den öppen för allmänheten.
Från september till maj är det upp till 31 grader på torsdagar och fredagar. Bassängen är till för små barn med medföljande vuxen.

Barnbassängen (regnbågsbassängen)

Denna bassäng passar de allra minsta barnen och är alltid öppen under våra ordinarie öppettider. Temperaturen är 28,5 grader.
Från september till maj är det upp till 31 grader på torsdagar och fredagar.
Bassängen är till för små barn med medföljande vuxen.

Senast uppdaterad 28 februari 2024