Skridskoåkning

I Sundbyberg finns det möjlighet att spela ishockey, åka konståkning eller åka skridskor både i vår ishall och på naturisar som spolas vintertid.

Ishallen

I Sundbybergs ishall finns möjlighet att spela ishockey, åka konståkning eller åka skridskor när det är allmänhetens åkning. Det är gratis och öppet för alla.  Det går även att boka ishallen dagtid, för skolornas idrottsdagar eller för större grupper.

Läs mer om ishallen och om aktuella öppettider för allmänhetens åkning.

Isbanor

Staden har två stycken isbanor, vilka benämns Isbiten. En isbana ligger vid Sundbybergs IP och en vid Ursviks aktivitetspark. Detta är spontanaktivitetsytor för skridskoåkning och isbanorna är öppna för alla och går inte att boka.

Isbitarna är igång till och med sportlovet, men kommer att vara fortsatt öppna vid kallt väder. Efter sportlovet finns inte längre möjlighet att låna skridskor och hjälm. Vid isbiten på Sundbybergs IP finns en grill som du som besökare kan använda om du tar med egen kol.

Du som besöker isbiten vid Ursviks aktivitetspark kan tända belysningen på egen hand, detta med hjälp av en knapp som sitter på staketet intill isbanan.

OBS! Klubbor och puck är inte tillåtna på isbitarna!

Naturis

Vintertid spolas även de mindre bollplanerna vid Tornparken, Duvboparken och vid Skvadronsbacken till isbanor om vädret tillåter. Då finns ishockeymål och snöskrapor på plats.

Senast uppdaterad 13 mars 2018