Skridskoåkning

I Sundbyberg finns det möjlighet att spela ishockey, åka konståkning eller åka skridskor både i vår ishall och på naturisar som spolas vintertid.

Ishallen

I Sundbybergs ishall finns möjlighet att spela ishockey, åka konståkning eller åka skridskor när det är allmänhetens åkning. Det är gratis och öppet för alla.  Det går även att boka ishallen dagtid, för skolornas idrottsdagar eller för större grupper.

Läs mer om ishallen och om aktuella öppettider för allmänhetens åkning.

Isbanor

Staden har två stycken isbanor, vilka benämns Isbiten. En isbana ligger vid Sundbybergs IP och en vid Ursviks aktivitetspark. Detta är spontanaktivitetsytor för skridskoåkning och isbanorna är öppna för alla och inte bokningsbara.

Isbiten på Sundbybergs IP är öppen från och med den 11 december. Under helger och lov mellan klockan 10.00-16.00 finns det möjlighet att låna skridskor och hjälm gratis och grillen är tänd för egen korvgrillning.

Isbiten vid Ursviks aktivitetspark invigs den 16 december klockan 11:00. Vid denna isbana kommer kommer det inte att finnas någon möjlighet att låna skridskor eller hjälm. Ni som besöker isbiten kan tända belysningen på egen hand, detta med hjälp av en knapp som sitter på staketet intill isbanan.

OBS! Klubbor och puck är inte tillåtna på isbitarna!

Naturis

Vintertid spolas även de mindre bollplanerna vid Tornparken, Duvboparken och vid Skvadronsbacken till isbanor om vädret tillåter. Då finns ishockeymål och snöskrapor på plats.

Senast uppdaterad 29 december 2017