Is- och curlinghall

I Sundbyberg kan du spela ishockey, åka konståkning eller spela curling i någon av våra hallar.

Ishallen

I Sundbybergs ishall, Tulehallen, kan du åka skridskor när det är allmänhetens åkning. Allmänhetens åkning är gratis. I nuläget finns det ingen möjlighet att låna eller hyra skridskor under allmänhetens åkning.

Tulehallen ligger på Sundbybergs idrottsplats, ner mot Lötsjön. Det finns ett begränsat antal parkeringsplatser mellan simhallen och Löthallen på Fredsgränd 2–4, samt på Fredsgatan. Parkering är inte tillåtet inne på idrottsplatsen.

Ishallen är nu stängd för säsongen för allmänheten.

Bokningssystem och schema

Vid bokningar dagtid, för skolors idrottsdagar eller för större grupper behöver du göra en ansökan minst tio dagar i förväg via stadens bokningssystem. Information om allmänhetens åkning, matcher och träningstider hittar du i vårt bokningssystem. Lektioner (större klasser) kan endast bokas av skolor i Sundbyberg.

Boka vår ishall eller någon annan av stadens idrottsanläggningar.länk till annan webbplats

Curlinghallen

Sundbybergs stads curlinghall finns på Sundbybergs IP. Hallen, som byggdes 1974, drivs av Sundbybergs Curlingklubb tillsammans med Amatörernas Curlingklubb och har fyra banor. Is finns normalt mellan oktober och april.

Bokning av curlinghallen för företag, skolor och privatpersoner

Sundbybergs Curlinghall erbjuder företag, skolor och privata sällskap att komma och spela curling. Det är mycket populärt, så det behövs normalt lite framförhållning om du ska få plats. För privatpersoner finns uthyrning av enstaka tider, samt nybörjarkurser för dig som är intresserad av att lära dig mera om curling. Kontakta curlinghallen för mer information om ansökan, priser och uthyrning. Kontaktuppgifter finns under Kontakt.

Tillgänglighetsguide för ishall och curlinghall

Visa curlinghallen i tillgänglighetsdatabasenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

  • Parkering för rörelsehindrade: ja, cirka 300 m från anläggningen
  • Entrédörr: ej automatisk
  • Lokal: Ishall och omklädnad i markplan
  • Toalett: tillgänglighetsanpassad finns
  • Hiss: ja
  • Hörselslinga: nej
  • Övrigt: hiss till servering
Senast uppdaterad 5 april 2018