Nytt system för stöd till föreningslivet

Kultur- och fritidsförvaltningen har ett nytt system för ansökan om föreningsbidrag och föreningskatalog.

Kultur- och fritidsförvaltningen har ett nytt system för stöd till föreningslivet som kallas Actor. Systemet kommer i det första steget hantera:

  • Stadens föreningsregister
  • Ansökningar om verksamhets-, projekt- och lovbidrag.

För att använda systemet måste alla föreningar anmäla en föreningsadministratör som ska ansvara för systemet i deras förening. Föreningsadministratören ansvarar för att uppdatera föreningens uppgifter i systemet samt för att lägga till fler personer som kan logga in som användare för föreningen. 

Här kan du logga in på din förenings sidor i Actorlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Anmäl er till det nya systemet

Ni anmäler en föreningsadministratör genom att fylla i och skicka in blanketten för anmälan tills stöd för föreningslivet.

OBS! För att kunna logga in i systemet måste personen använda mobilt BankID. Den person ni anmäler som föreningsadministratör måste alltså ha mobilt BankID.

Blankett för anmälan tills stöd för föreningslivet - ActorWord

OBS! För att kunna logga in i systemet måste personen använda mobilt BankID. Den person ni anmäler som föreningsadministratör måste alltså ha mobilt BankID.

Om föreningen saknar person med BankID, skicka ett mejl till karolina.leopoldsson@sundbyberg.se  

Inte tidigare registrerad i Sundbyberg?

Om ni är en helt ny förening som inte tidigare varit registrerad i vårt föreningskatalog måste ni även registrera föreningen i vår föreningskatalog.

Registrera er förening i föreningskatalogen.öppnas i nytt fönster

Manual till föreningsadministratörer

Vi har tagit fram en manual som stöd till de som ska vara föreningsadministratörer. Den förklarar lite mer i detalj om hur man hanterar systemet, ex. hur man lägger till kontaktpersoner och uppdaterar föreningsuppgifter.

Manual för föreningsadministratörerPDF

Senast uppdaterad 20 september 2019