Föreningar i Sundbyberg

I Sundbyberg finns det något för alla som vill engagera sig eller delta i en föreningsaktivitet. Vi har idrottsföreningar, kultur- och musikföreningar, pensionärsföreningar och mycket mer. I vårt föreningsregister kan du leta efter föreningar som du är intresserad av.

Föreningregistret

I stadens föreningsregister kan du se vilka föreningar som är aktiva i Sundbyberg.  Du kan söka på föreningens namn, verksamhet, eller föreningstyp för att begränsa sökträffarna.

Sundbybergs stads föreningsregister Länk till annan webbplats.

Anmäl och uppdatera föreningsuppgifter

Alla föreningar som är verksamma i Sundbyberg kan registrera sig i vårt föreningsregister. Registret är kopplat till stadens system för bidragsansökningar och lokalbokningar, men även en förening som inte är berättigad att söka bidrag eller bokar lokaler kan vara synlig i registret. Läs mer om hur du anmäler dig till systemet och administrerar era föreningsuppgifter. Öppnas i nytt fönster.

Föreningsbrev

Kultur- och fritidsförvaltningen har ett nyhetsbrev till föreningar i staden. Syftet med föreningsbrevet är att nå ut med viktig information som rör föreningslivet. Föreningsbrevet skickas ut cirka 2–4 gånger om året.

Föreningsbrev 2021
Föreningsbrev nr. 1 - 2021 Länk till annan webbplats.
Föreningsbrev nr. 2 - 2021 Länk till annan webbplats.