Lokaler på Allaktivitetshuset

På Allaktivitetshuset kan föreningar hyra lokaler för dans, konserter, föreläsningar, teater, och möten. Det finns även möjlighet att hyra kontorslokaler för både kortare och längre perioder.

Corona/Covid 19

Allaktivitetshuset lokaler är öppna för bokning men med förändrade förutsättningar på grund av covid-19 och Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Läs mer om respektive lokal nedan.

Här kan du läsa en sammanfattning om vilka restriktioner som gäller.länk till annan webbplats

Bokning

Det går att boka både fasta tider för aktiviteter under en längre period och enskilda strötider. Privatpersoner kan inte hyra Allaktivitetshuset för privata tillställningar.

Bokning av enskilda tider

Kolla först om de tider som du vill hyra lokal för är lediga. Fyll sedan i vår bokningsblankett och e-posta den till allaktivitetshuset@sundbyberg.se. Du kan även lämna in den i receptionen på Allaktivitetshuset eller posta den till oss på följande adress:

Allaktivitetshuset
Sturegatan 10
172 32 Sundbyberg

Här kan du se när det finns lediga tider.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Bokningsblankett för lokaler i AllaktivitetshusetWord

Bokning av fasta tider

Fördelning av tider för våren sker i slutet av oktober och fördelningen av tider till hösten sker i slutet på mars. Om du är befintlig kund med fasta tider kommer du få ett utskick med ansökningshandlingar inför nästa termins ansökan.

Om du vill ansöka om fasta tider för första gången gör du detta genom att kontakta oss via telefon 08-706 83 03. Du kan också fylla i bokningsblanketten och e-posta den till allaktivitetshuset@sundbyberg.se. Om du vill kan du även lämna in den i receptionen på Allaktivitetshuset eller posta den till oss på följande adress:

Allaktivitetshuset
Sturegatan 10
172 32 Sundbyberg

Kostnad och fördelning av tider

Regler och avgifter för uthyrning av Kultur- och fritidsnämndens lokaler.
PDF

Tider i Allaktivitetshuset fördelas efter de fördelningsprinciper och riktlinjer som kultur- och fritidsförvaltningen har tagit fram.

Fördelningsprinciper och riktlinjer för AllaktivitetshusetPDF

Lokaler i Allaktivitetshuset

Nedan listas de lokaler som finns för uthyrning i Allaktivitetshuset. Med tanke på rådande coronasituation följer Allaktivitetshuset Folkhälsomyndighetens rekommendationer om att begränsa maxantal personer som får vistas i varje lokal samtidigt. Nytt maxantal syns under varje beskrivning och gäller tills vidare.

Förutom lokalerna som listas nedan finns det en cafédisk som går att hyra i anslutning till diverse arrangemang. Det finns även fyra grupprum i varierande storlek med plats upp till tre personer per rum.

Konferens 1

Mötesrum för upp till 12 personer (under pandemin 4 personer). Smartboard, whiteboard och ljud-anläggning finns. Videoteknik för att hålla distansmöten går att låna vid förfrågan.

​Konferens 2

​Mötesrum för upp till 18 personer (under pandemin 4 personer). Rummet är även lämpligt för konst- och fotoutställningar. Ljud-anläggning, projektor och white-board finns. Videoteknik för att hålla distansmöten går att låna vid förfrågan.

Stora salen

En konsert-, teater-, dans- och mötes-, konferenssal för upp till 50 personer (under pandemin 23 personer). Projektor, ljudanläg-gning, scen (6 mobila scendelar 1x2m), dansmatta, dansspeglar och scenljus finns. Videoteknik för att hålla distansmöten går att låna vid förfrågan.

Kontorsplats 

Totalt finns 10 platser och i hyran ingår skrivbord, kontorsstol, hurts, bokhylla, nyckelbricka samt tillgång till samtalsrum.

Lilla salen

Festlokal för upp till 50 personer (under pandemin 12 personer) med fullt utrustat kök och porslin. Scen (4,5x2m), ljudanläggning och projektor finns. Filmvisning för upp till 25 personer.

Skapande verkstan

Rum för skapande verksamhet för upp till 10 personer (under pandemin 7 personer). Diverse verktyg för skapande verksamhet finns.

Pelarsalen

Dans-, konsert- och konferenssal för upp till 50 personer (under pandemin 22 pers). Ljudanläg-gning, speglar och projektor finns . Videoteknik för att hålla distans-möten går att låna vid förfrågan.

Senast uppdaterad 23 februari 2021