Lokaler på Allaktivitetshuset

På Allaktivitetshuset kan föreningar hyra lokaler för dans, konserter, föreläsningar, teater, och möten. Det finns även möjlighet att hyra kontorslokaler för både kortare och längre perioder.

Bokning

Det går att boka både fasta tider för aktiviteter under en längre period och enskilda strötider. Privatpersoner kan inte hyra Allaktivitetshuset för privata tillställningar.

För frågor om måltider/kaffe till din bokning hänvisar vi till till Café kultur i Allaktivitetshuset. Du kan nå de via telefon, 070-434 21 06, eller via mejl, order@cafe-kultur.se.

Bokning av enskilda tider

Kolla först om de tider som du vill hyra lokal för är lediga. Fyll sedan i vår bokningsblankett och e-posta den till allaktivitetshuset@sundbyberg.se. Du kan även lämna in den i receptionen på Allaktivitetshuset eller posta den till oss på följande adress:

Allaktivitetshuset
Sturegatan 10
172 32 Sundbyberg

Här kan du se när det finns lediga tider.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Bokningsblankett för att hyra lokaler i AllaktivitetshusetWord

Bokning av fasta tider

Fördelning av tider för våren sker i slutet av oktober och fördelningen av tider till hösten sker i slutet på mars. Om du är befintlig kund med fasta tider kommer du få ett utskick med ansökningshandlingar inför nästa termins ansökan.

Om du vill ansöka om fasta tider för första gången gör du detta genom att kontakta oss via telefon 08-706 83 03. Du kan också fylla i bokningsblanketten och e-posta den till allaktivitetshuset@sundbyberg.se. Om du vill kan du även lämna in den i receptionen på Allaktivitetshuset eller posta den till oss på följande adress:

Allaktivitetshuset
Sturegatan 10
172 32 Sundbyberg

Kostnad och fördelning av tider

Kultur- och fritidsnämnden har fattat beslut om nya regler och avgifter för uthyrning av nämndens lokaler.

Nya regler och avgifter för uthyrning av Kultur- och fritidsnämndens lokaler.
PDF

Tider i Allaktivitetshuset fördelas efter de fördelningsprinciper och riktlinjer som kultur- och fritidsförvaltningen har tagit fram.

Fördelningsprinciper och riktlinjer för AllaktivitetshusetPDF

Lokaler i Allaktivitetshuset

Nedan listas de lokaler som finns för uthyrning i Allaktivitetshuset. 

Förutom lokalerna som listas nedan finns det en cafédisk som går att hyra i anslutning till diverse arrangemang.

Konferens 1

Mötesrum för upp till 20 personer. Smartboard, whiteboard och ljudanläggning finns att tillgå.

​Konferens 2

​Mötesrum för upp till 30 personer. Rummet är även lämpligt för konst- och fotoutställningar. Ljudanläggning, projektor och whiteboard finns att tillgå.

Stora salen

En konsert-, teater-, dans- och mötes-, konferenssal för upp till 150 personer. Projektor, ljudanläggning, scen (6 mobila scendelar 1x2m), dansmatta, dansspeglar och scenljus finns att tillgå.

Kontorsplats 

Totalt finns 10 platser och i hyran ingår skrivbord, kontorsstol, hurts, bokhylla, nyckelbricka samt tillgång till samtalsrum.

Lilla salen

Festlokal för upp till 100 personer med fullt utrustat kök och porslin. Scen (4,5x2m), ljudanläggning och projektor finns att tillgå.

Skapande verkstan

Rum för skapande verksamhet för upp till 25 personer. Diverse verktyg för skapande verksamhet finns att tillgå.

Pelarsalen

Dans-, konsert- och konferenssal för upp till 100 personer. Ljudanläggning, speglar och projektor finns att tillgå.

Senast uppdaterad 28 oktober 2019