Hitta ärenden och handlingar i Diariet

Webbdiariet är en e-tjänst som Sundbybergs stad har för att öka möjlighet till insyn i vår verksamhet i enlighet med Offentlighetsprincipen. I webbdiariet syns ärenden och dokument som finns registrerade i stadens generella dokument- och ärendehanteringssystem.

Dokument

En hel del dokument kan du ladda ned och läsa direkt i din webbläsare, men i vissa fall är tillgången till dokumenten begränsad direkt i webbdiariet eftersom de innehåller uppgifter som vi inte kan lägga ut på Internet på grund av att de innehåller personuppgifter eller faller under sekretess. Du kan då begära ut handlingen hos den nämnd/förvaltning som har registrerat dokumentet.

En begäran görs enklast via e-post, kontaktuppgifter hittar du häröppnas i nytt fönster. Så länge ingen lagstiftning, till exempel offentlighets- och sekretesslagen, begränsar rätten att ta del av handlingen så kan den oftast lämnas ut relativt omgående (under ordinarie kontorstid).

Använder du Internet Explorer?

Om du använder Internet Explorer som webbläsare kan du har svårt att öppna vissa dokument i diariet. Du behöver därför ändra inställningarna i din webbläsare. Detta gör du genom att välja "Inställningar"> "Avancerat"> "Internationella" och bocka i rutan "Skicka UTF-8 frågesträngar för icke-intranät-url:er". Du behöver även starta om datorn efter att du ändrat inställningarna.

finska

Nämnder

  • Alla

Registreringsdatum

fr.o.m t.o.m