Pressträff på Rissne IP

Stadsråd, kommunalråd och sommarjobbare

Idag presenterade kulturminister Jeanette Gustafsdotter och integration- och migrationsminister Anders Ygeman en ny utredning och ett myndighetsuppdrag.

Ministrarna presenterade under pressträffen på Rissne IP att regeringen tillsätter en utredning om den öppna fritidsverksamheten för ungdomar och ett breddat deltagande för unga i demokratin. 

Det är ärofyllt att Sundbybergs stad åter igen får vara ett gott exempel när det gäller Fritid för unga. Fritid för unga och aktiviteter under loven är en stor satsning i staden - ett samarbete mellan Sundbybergs stads verksamheter, Sundbybergs IK och föreningslivet. Det gemensamma målet är att skapa ett sammanhang där våra barn och unga kan mötas och aktivera sig tillsammans.

Aktiviteterna för barn och unga under sommaren lyfter även det unga ledarskapet och vikten av positiva förebilder i Sundbyberg då vi varje år tar emot flera sommarjobbare från staden som blir ett fint möte för alla åldrar.

Här kan ni ta del av pressträffen på Rissne IP och Regeringens utredning: Regeringen tillsätter utredning om den öppna fritidsverksamheten för ungdomar - Regeringen.se Länk till annan webbplats.

Senast uppdaterad 1 juli 2022