Illustration elbil som laddas.

Fixa laddplats i din bostadsrättsförening

Funderar du på att skaffa elbil och undrar hur den kan laddas? Energirådgivningen i Stockholmsregionen håller ett kostnadsfritt seminarium där du får veta allt om hur du fixar laddplats till din bostadsrättsförening.

Onsdag den 11 maj kl. 17-19.30 hålls seminariet i Järfälla gymnasium, Mälarvägen 2, Jakobsberg.

Mellan kl. 17-18 är det möjligt att träffa olika leverantörer och ställa frågor. Kl. 18-19.30 genomförs seminariet för bostadsrättsföreningar med följande innehåll:

• Elbilar och laddning
  • Ekonomi
  • Steg för steg-guide
  • Lärdomar från andra föreningar
  • Frågestund

Läs mer och anmäl dig här Länk till annan webbplats.!

Detta är ett samordnat projekt inom Energirådgivningens samarbetsnätverk i Stockholmsregionen så det finns även fler seminarier på andra platser under två veckor att anmäla sig till. Här hittar du datum och platser Länk till annan webbplats..

Senast uppdaterad 25 april 2022