Gräddö sommarkollo 2021 inställt

På grund av rådande pandemi har Kultur- och fritidsnämnden beslutat att ställa in Gräddö sommarkollo 2021.

Beslutet grundar sig i att situationen på många sätt förvärrats under året och restriktionerna och begränsningarna av verksamheter har blivit hårdare. Sommarkollot på Gräddö består av aktiviteter både inomhus och utomhus samt övernattning. Kultur- och fritidsnämnden har gjort bedömningen att Gräddö sommarkollo inte går att bedriva på ett smittsäkert sätt med de lokaler som sommarkolloverksamheten bedrivs i enligt nuvarande begräsningar och restriktioner.

I och med beslutet att ställa in sommarkollo kommer staden att erbjuda ett utökat program med lovaktiviteter under sommaren där vi hoppas kunna erbjuda dagkollo under varje vecka. Staden har dessutom fått extra medel från Socialstyrelsen för att arrangera gratis och smittsäkra lovaktiviteter under sommarlovet. Vi kommer att informera mer om dagkollo och aktiviteter under maj.

Redan nu är det klart att Duvbo IK och Sundbybergs IK kommer att bedriva dagkolloverksamhet. Du kan läsa mer om dagkolloverksamhet och anmälningar på Sundbybergs stads hemsida om lovaktiviteter. Öppnas i nytt fönster. Där uppdaterar vi kontinuerligt om stadens och föreningarnas lovaktiviteter.

Senast uppdaterad 15 april 2021