Tågtrafiken avstängd mellan Stockholm City och Barkarby den 1–6 april

Trafikverket utför olika arbeten inom och vid spårområdet under påskhelgen. I Sundbyberg planerar de bland annat lyfta en ledningsbrygga på plats, gräva provgropar och göra geoborrningar. Arbetena kommer bland annat att medföra att busstrafiken leds om tillfälligt till Sturegatan.

Trafikverket stänger av tågtrafiken mellan Stockholm City och Barkarby från och med torsdag den 1 april klockan 01:10 till tisdag den 6 april klockan 04:30. Tågen vänder i Jakobsberg och Stockholm City.

Se SJ.selänk till annan webbplats och Sl.selänk till annan webbplats för aktuella tider och ersättningstrafik.

Läs mer om Trafikverkets planerade avstängningarlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster under 2021.

Planerade arbeten i samband med avstängningen

Trafikverket stänger av tågsträckan mellan Stockholm City och Barkarby för att kunna arbeta på och i närheten av spåret. För att kunna bygga ut järnvägen behöver Trafikverket arbeta när spåren inte är trafikerade.

Du som bor och är verksam vid spårområdet i Sundbyberg kan märka av Trafikverkets arbeten när de gör geotekniska undersökningar inom järnvägsområdet. I samband med avstängningen planerar Trafikverket även att arbeta på Bangatan, vid järnvägsövergången samt lyfta en ledningsbrygga på plats över spåren och Järnvägsgatan.

För med detaljer om arbeten under påskavstängning se trafikverket.selänk till annan webbplats

Senast uppdaterad 23 mars 2021