Vintercyklingens dag – cykla till jobb och skola

På fredag den 12 februari är det Vintercyklingens dag. Vill du vara med och cykla för att se till att Sundbyberg hamnar i världstoppen bland vintercykelstäder?

Registrera dig i förväg

Varje år arrangeras "Winter bike to work day" som ett globalt initiativ för att uppmuntra cyklister att cykla även under vintern. Förra året registrerade cirka 4 000 svenskar sin cykling denna dag. Det placerade Uppsala på första plats av världens städer, och bland de tio främsta städerna i världen fanns även Linköping, Umeå, Göteborg och Stockholm. I år vill vi placera Sundbyberg på topp 10-listan!

Häng med och cykla till jobbet eller skolan, med resten av världen, på Vintercyklingens dag den 12 februari. Det enda du behöver göra är att klicka på länken nedan, välja vad du ska cykla till och ange stad. Du kan även hålla koll på vilken stad som har flest vintercyklister.

Till registreringen länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Uppmuntran till cyklister och fotgängare

I samband med Vintercyklingens dag vill vi uppmuntra alla cyklister för att de reser hållbart, framförallt nu under covid-19-pandemin, genom att dela ut cykelrelaterade giveaways. Vi finns på plats på Golfängarna klockan 07.30 den 12 februari. Hoppas att vi ses!

Senast uppdaterad 9 februari 2021