Bild på plakett.

Årets byggnad i Sundbyberg 2020

Nu kickar vi igång årets tävling! Rösta fram din favorit bland fyra kandidater.

Sundbyberg är en av de kommuner som bygger mest. 2017 instiftade staden priset Årets byggnad som ska uppmärksamma och uppmuntra till god arkitektur. Och nu är det dags för Årets byggnad i Sundbyberg 2020! Omröstningen pågår till 12 juni, veckan därpå presenteras vinnaren som tilldelas diplom samt en vacker mässingsplakett att fästa på fasaden.

Tävlingen

Fyra bidrag är nominerade till tävlingen: både enskilda byggnader och större projekt bestående av flera byggnader - alla färdigställda under 2019. Du hittar tävlingsbidragen här. Det bidrag som får flest röster vinner.

Ta en promenad

Årets nomineringar hittar du i Ursvik och centrala Sundbyberg. Ta en promenad i Sveriges till ytan minsta kommun och se hur byggnaderna ser ut i verkligheten! Här kan du se var de nominerade byggnaderna liggerPDF.

Senast uppdaterad 11 maj 2020