Följ kommunfullmäktiges sammanträde

Kommunfullmäktige sammanträder måndagen den 27 april klockan 18.00 i Sundbybergs stadshus. För att minska risken för smittspridning av nya coronaviruset vill vi uppmana allmänheten att i första hand följa sammanträdet via webben.

Kallelse och handlingar till kommunfullmäktige 27 april 2020länk till annan webbplats

Följ webbsändningen

På grund av smittorisken har partierna i kommunfullmäktige kommit överens om att det kommer att vara 31 ledamöter närvarande på måndagens möte (i stället för 61 som normalt), med fördelning enligt valresultatet. Majoritetsförhållandena är därmed oförändrade.

Sammanträdet hålls i stadshuset på Östra Madenvägen 4, Hallonbergen.

Interpellationer besvaras mellan 17.00 och 18.00. En interpellation är en fråga som ställs enligt en särskild ordning, från en förtroendevald till en person med politiskt ansvar för ett visst område.

Senast uppdaterad 27 april 2020