Bild från webbsidan

Hallonbergen och Ör - stadsutveckling pågår!

De kommande åren händer det massor med spännande saker i Hallonbergen och Ör. Över 4000 nya bostäder ska byggas fram till år 2030 och antalet invånare kommer nästan att fördubblas.

När fler människor flyttar in behövs fler mötesplatser som butiker, restauranger, caféer och annan service som till exempel förskolor vilket bidrar till ett tryggt och levande område där det finns något för alla.

Alla byggaktörer som kommer vara verksamma i Hallonbergen och Ör har gått ihop i en samverkansgrupp tillsammans med Sundbybergs stad. Gruppen arbetar med fokus på att skapa ett välfungerande och sammanhållet område för människor där det är lätt att trivas.

Samverkansgruppen består idag (september 2019) av Balder, Förvaltaren, Folkhem, HSB Bostad, Riksbyggen, Skanska, Storebrand, Sundbybergs stad, Vasakronan, Veidekke Bostad, Wallenstam och Wåhlin Fastigheter.

Nu finns en ny webbsida uppe, hallonbergen-or.selänk till annan webbplats, där du kan läsa mer om det gemensamma arbetet och hålla koll på vad som händer i området.

Välkommen att titta in!

Senast uppdaterad 2 december 2019