Kvarnkullens återvinningscentral stänger

Den 22 augusti stänger Kvarnkullens återvinningscentral i Ursvik för gott. Anledningen är att vi behöver ge plats åt utbyggnaden av tvärbanan till Kista.

Onsdagen den 21 augusti är sista dagen som du kan lämna avfall på Kvarnkullens ÅVC. Därefter hänvisas du som bor i Solna och Sundbyberg till någon av Sörabs andra återvinningscentraler. Öppettider och vägbeskrivningar finns på sörab.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Du kan också lämna mindre grovavfall, farligt avfall och elavfall hos den mobila återvinningscentralen. Länkar till aktuella scheman hittar du härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Returpunkten på Landsvägen 62 i Sundbyberg tar emot mindre saker som kan återbrukas, mindre grovavfall, farligt avfall och elektronik. Öppettider och vägbeskrivning hittar du härlänk till annan webbplats.

Glas-, metall-, pappers- och plastförpackningar och tidningar lämnas till Förpacknings- och Tidningsinsamlingens återvinningsstationer. Hitta din närmaste på ftiab.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Du som bor i Stockholm hänvisas som alltid till Stockholms Vatten och Avfalls anläggningar. Se öppettider och vägbeskrivningar härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Företagskunder hänvisas till:

Du hittar mer information på Sundbyberg Avfall och Vatten, Savabs, webbplats.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Senast uppdaterad 1 augusti 2019