Workaround och SATS etablerar sig i Ursvik Entré

Ursvik Entré i Rissne, också känd som Bankhus 90, börjar nu fyllas. Cirka 15 000 kvadratmeter är uthyrda. Nu flyttar Workaround in, med kontorslösningar för små- och medelstora företag. Träningskedjan SATS öppnar ett gym efter årsskiftet.

Redan i sommar flyttar företaget Workaround in, med flexibla kontorslösningar för små- och medelstora företag. Träningskedjan SATS har tecknat ett tioårigt hyresavtal och kommer efter årsskiftet att öppna ett cirka 2 000 kvadratmeter stort nybyggt gym i den publika delen av byggnaden.

Välkänd byggnad

Ursvik Entré är en välkänd byggnad i Rissne, på grund av dess storlek och utseende. SEB redan finns i en del av fastigheten och Ambulanssjukvården i Storstockholm AB (AISAB) flyttar in till hösten. Fastigheten består av totalt 60 000 kvadratmeter.

När SATS och Workaround flyttar in tillför det nya arbetsplatser samt tillgängliga servicefunktioner.

– SATS är mycket nöjda med den kommande etableringen i Ursvik Entré. Vi tror på fastigheten och den pågående utvecklingen i området, säger Christian Mannerstråle, Nordic Development Manager SATS.

– Ursvik Entré med sin unika byggnad samt flexibilitet skapar en plattform i de växande norra delarna av Stockholm som Workaround behöver i vår fortsatta expansion. Vi har redan inlett dialoger med företag om att hyra kontor i huset. Portarna slås upp i augusti. Utöver kontorsplatser, kontorsrum och egna kontor med full service kan vi också erbjuda utrymmen för konferenser, utställningar och event, inklusive en påkostad hörsal för 200 personer, säger Andreas Broryd, Co-founder Workaround.

– Vi hälsar både Workaround och SATS välkomna till Ursvik Entré och gläds åt att byggnaden och området får nytt liv. Vårt goda samarbete med Sundbybergs stad och näringsliv andas framtidstro. Detta är en plats att växa på, säger Caroline Bertlin, VD Nordisk Renting.

Hyra lokaler i Ursvik Entré

Är du intresserad av att hyra lokaler i Ursvik Entré? Kontakta:Johan Zachrisson, Cushman & Wakefield
076-720 34 19
johan.zachrisson@cushwake.com
www.ursvikentre.selänk till annan webbplats

Senast uppdaterad 28 juni 2019