Dags att söka sommarjobb

Nu kan du som går i årskurs 9 eller gymnasiets årskurs 1 och 2 söka sommarjobb via Sundbybergs stad.

Du jobbar under totalt tre veckor, någon gång mellan 17 juni och 16 augusti. Alla som är folkbokförda i Sundbyberg och går i årskurs 9 eller gymnasiets årskurs 1 och 2 kan söka sommarjobb. Sommarjobben finns både i stadens verksamheter och på olika företag i och kring Sundbyberg.

Så söker du sommarjobb

Du söker sommarjobb digitalt på sundbyberg.se/sommarjobb.länk till annan webbplats Du kan söka sommarjobb fram till söndag 24 mars.

I din ansökan ska du bifoga CV och personligt brev. Du ska också söka minst ett till sommarjobb och bifoga kontaktuppgifter till personen du pratat med i din ansökan.

Du ska också gå på den obligatoriska sommarjobbsträffen. Där får du tips på hur du söker jobb, skriver CV och annat som kan vara bra att veta. Därför kan du välja att gå på sommarjobbsträffen först och skicka in din ansökan om sommarjobb efteråt. Det finns tre datum att välja på för sommarjobbsträffen, och du behöver bara gå på ett tillfälle. Du anmäler dig till träffen på sundbyberg.se/sommarjobblänk till annan webbplats.

Frågor?

Vi har samlat de vanligaste frågorna om sommarjobb på sundbyberg.se/sommarjobblänk till annan webbplats. Har du frågor kan du också kontakta vårt sommarjobbsteam på sommarjobb@sundbyberg.se eller 08-706 80 09.

Senast uppdaterad 5 mars 2019