50 Vintercyklist-deltagare utvalda

För första året deltar vi i kampanjen Vintercyklist. Nu har 50 deltagare valts ut.

170 personer anmälde sig, så intresset för att delta i kampanjen var mycket stort. Vi har meddelat alla som anmält sig om de blev en av våra 50 deltagare eller inte.

Kampanjen Vintercyklist pågår 1 december till 31 mars. Syftet är att visa att cykeln är ett bekvämt och effektivt transportmedel även på vintern. Deltagarna förbinder sig att cykla minst tre kilometer, minst tre gånger i veckan under kampanjperioden. Alla deltagare får vinterdäck till cykeln och montering av dem på en cykelverkstad.

Även om du inte blev utvald att delta i kampanjen är dubbdäck till cykeln en prisvärd och långsiktig investering i vardagsmotion, hälsa och klimat.

Gå gärna in och följ Facebook-sidan Vintercyklist i Sundbyberg. Den är öppen för alla som cyklar på vintern – inte bara deltagare i kampanjen Vintercyklist.

Till Facebook-sidan Vintercyklist i Sundbyberglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Senast uppdaterad 19 november 2018