Tillförordnad stadsdirektör och tillförordnad vd utsedda

Jan Jogell, som i dag är tillväxt- och näringslivsdirektör i Sundbybergs stad, utses till tillförordnad stadsdirektör av kommunstyrelsens ordförande Mikael T. Eriksson. Finansdirektör Susanne Tiderman utses till tillförordnad vd för Sundbybergs stadshus AB under samma tidsperiod.

Jan Jogell

Anna Håkansson, stadsdirektör och vd för Sundbybergs stadshus AB slutar senast till årsskiftet. Kommunstyrelsens ordförande Mikael T. Eriksson har därför utsett Jan Jogell till tillförordnad stadsdirektör. Han är i dag tillväxt- och näringslivsdirektör tillika biträdande stadsdirektör samt vd för SAVAB.

– Det känns tryggt och stabilt att Jan Jogell axlar ansvaret till dess att en ny stadsdirektör är på plats. Jan har gedigen och bred erfarenhet av verksamheten i Sundbybergs stad, säger Mikael T. Eriksson.

Susanne Tiderman

Under samma tidsperiod kliver Susanne Tiderman in som vd för Sundbybergs stadshus AB. Hon är i dag är finansdirektör tillika biträdande stadsdirektör samt vice vd för Sundbybergs stadshus AB.

– Det är mycket tacksamt att Susanne Tiderman kliver in och axlar vd-rollen. Hon är ju i dag vice vd och inne i verksamheten så det är en bra lösning till dess att vi har en permanent lösning på plats, säger Mikael T. Eriksson.

Senast uppdaterad 7 november 2018