Frukostmöte om konjunkturläget, framtida utmaningar för företag och samhällsekonomi

Hur ser det ekonomiska läget och prognoserna ut för den ekonomiska utvecklingen under de kommande åren? Kom och lyssna till Handelsbankens chefsekonom, samt vd på Niam, en av nordens största fastighetsägare.

Christina Nyman är chefsekonom på Handelsbanken

Christina Nyman

Under de senaste åren har den svenska ekonomin varit stark, men vi står inför nya utmaningar. Sveriges bruttonationalprodukt (BNP) väntas öka med 1,5 procent i år mot tidigare prognos om 2,0 procent.

Frukostmötet vänder sig till dig som är företagare i Sundbyberg. Under frukostmötet får du lyssna till:

• Christina Nyman, Handelsbankens chefsekonom
  • Fredrik Jonsson, VD Niam (en av nordens största fastighetsägare)

Dessutom får ni ta del av det nya politiska styrets syn på näringslivet och deras vision för stadens utveckling.

• Peter Schilling (S), kommunstyrelsens ordförande
  • Stefan Bergström (C), kommunstyrelsens förste vice ordförande samt ordförande för exploaterings- och näringslivsutskottet
Fredrik Jonsson är VD för Niam

Fredrik Jonsson

När: onsdag 20 februari
Var: The Public, Esplanaden 10 i Signalfabriken, Sundbyberg
Tid: 08:00- 09:00. Frukost serveras från 07:45.

Anmälan till frukostmötet 20 februarilänk till annan webbplats

Senast uppdaterad 8 februari 2019